![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Zi insorita si foarte calduroasa astazi, v-am adus si poze facute de dimineata pentru voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asta e facuta de pe terasa de la etajul 6 si nu e foarte clara... (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/primavara%202009/100_2598.jpg) si cateva floricele (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/primavara%202009/100_2595.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, l-am sunat si i-am spus ca am primit mesajul lui referitor la bancuri, i-am atras atentia foarte finut ca putea sa imi spuna mie direct, ca pricep romaneste, nu sunt chinez. Eu nu pot sa imi ridic poalele in cap, cum se spune, cand ma infurii. Imi exprim nemultumirea si apoi ignor persoana care mi-a facut rau.
Dar mi-e necaz pe mine ca i-am trimis azi mailul ala. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si eu trimit bancuri la colegi, si eu primesc. Imi plac bancurile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce om uracios. Ce e viata daca nu poti sa razi??
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da-l incolo! E un impotent din toate punctele de vedere, dar mai ales sufleteste!
Bleky!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa stii ca pozele tale mi-au umplut sufletul de soare si buna dispozitie! Mie-mi vine sa zambesc la toata lumea cand sunt binedispusa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da-l in ma-sa de acritura, szi! Ca esti necajita pe tine inteleg, si eu as fi in locul tau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar las' ca trece si-n fond exista alte motive de necajeala, mult mai importante (sa dea Domnul sa nu dea astea peste noi!).
Ce misto, blekytza, primavara asa cum scrie la carte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Kalua...eu am zis sa folosesc un limbaj elevat, sa nu-l bag din prima in...epicentru!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc fetelor, ma simt mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si mie imi plac pozele Blekytzei, pacat ca la noi se lasa asteptata primavara. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu? Eu? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Nici usturoi n-am mancat, nici gura nu mi-a mirosit. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Ma bucur ca va place "primavara mea"; in week end am programat o vizita intr-un parc botanic cu "fantani muzicale" sper sa nu intervina ceva pe parcurs ca tare vreau sa merg.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Blekytza, dar unde esti tu de aveti fantani muzicale? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca in Romanica nu cred ca vezi asa ceva.
This post has been edited by ciresica_dulce: Mar 18 2009, 11:07 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 12:09 AM |
|