![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Oare cit de dereglata trebuie sa fie o persoana ca sa isi faca 4 conturi si sa rapunda propriilor mesaje? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ce inflatie de useri a fost azi pe forum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Mare e gradina lui Dumnezeu si multi ii sar gardul. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tell me about it! Si nu ma refer aici la faptul ca urmeaza sa ma masacreze. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai dragutelor la Mafia chiar n-ar trebui sa va enervati sau certati. Este doar un joc si vreau sa aiba continuare multa vreme, ca poate prind si eu o fereastra si mai ma bag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mai dragutelor la Mafia chiar n-ar trebui sa va enervati sau certati. Este doar un joc si vreau sa aiba continuare multa vreme, ca poate prind si eu o fereastra si mai ma bag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am citit ultima pagina in diagonala si cred ca personajele isi baga strambe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cosmo intravenos ca sa ma ametesc mai repede? I`m dead!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Di, get well honey (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am papat, si acum ma bag la somn ca simt ca lesin. Daca adorm si in seara asta pana in 11 is prea tare! Maine iar o sa fiu rupta de oboseala de la atata somn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noapte buna eladies whereever you are (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu te doboara pastelele alea? Mie mi s-o lucrat la un dinte in apropiere de nerv si cand a lasat anestezia tot asa, m-au luat niste dureri de-mi venea sa ma sui pe pereti. M-am dus sa-mi dea reteta de pastici de durere si mi-a dat asistenta acolo o tableta tare de-am adormit sezand mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-a mai durut vreo 2 zile, dar latent, de nu mi-au mai trebuit nici buline.
Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Dori-mi-as sa ma doboare!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baronese si contese, joc mai ametit de Mafia nici ca am vazut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A inceput frumos, cu povesti, glumite, masti perfecte pentru mafioti si apoi s-o intiiiiins. Asa ma bucur ca's doar spectator la runda asta, nu m-ar fi tinut curelele, sincer. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bunad dimineata! V-am zis eu ca-s obosita? Am adormit pe la 11 si un pic aseara. Chin mare cu trezitul azi dimineata! Dar pentru ca e joi, trec mai usor peste ora matinala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O zi minunata doamnelor si domnisoarelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:15 PM |
|