![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Buna dimineata tuturor. Eu casc intr-una de cand am venit la birou, nu am avut o noapte prea odihnitoare. Am visat tot felul de dracii, motiv pentru care m-am trezit de vreo 2 ori + bonus de la boyfriend, care s-a intors la 3 din oras, de la intalnirea cu amicii lui si m-a mai deranjat o tura. Iar azi trebuie sa ma duc la shopping sa cumpar un cadou de casa noua pentru viitorii nasi pe care ii vom vizita in weekend si nu am nici o inspiratie. Ma duc pe la Ikea, la cate sunt pe acolo, sper sa aleg si eu ceva potrivit, dupa care undeva unde sa gasesc jucarele pentru fetita lor de 2 ani.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Eu m-am trezit ca un erou la 6, si cand am ajuns la scoala am aflat ca profu a anuntat pe vreo 2 insi ca vine cu o ora mai tarziu. Problema lui. Fac scandal daca pune absenta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Eu eram convinsa si ieri, si in dimineata asta, ca azi e vineri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Toata noaptea am visat numa' serpi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ce-o fi insemnand asta? De obicei, stiu ca se schimba vremea, dar ma minunez, fiindca n-am mai visat serpi de ani....am o fobie cu astia. This post has been edited by dr_wise: Mar 19 2009, 09:22 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Eu am visat bombe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai rau decat serpi. Arunca unul in mine ca vroia sa ma casapeasca si eu i le aruncam inapoi si pana la urma am reusit sa fug de acolo. Cam horror. Apoi am visat ca ne faceam casa si de abia pusesem geamurile si ni le-au furat. Naspa vise am avut azi noapte. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) da' macar nu mi-e somn. Serpi eu stiam ca inseamna succes daca ai vreun examen ceva. Mai demult am dat vre-o 2 teste la Microsoft la Bucale si chiar inainte de ziua cu testele am visat serpi si le-am luat pe amandoua si aveam niste emotii, ca erau destul de naspa testele. This post has been edited by Master of Norules: Mar 19 2009, 09:36 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu am adormit pe la 1, am dormit foarte prost azi-noapte, asa ca azi sunt daramata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In plus, am visat ca imi cautam sandale si nu imi gaseam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! Pe mine ma doare capul.
La 7 si ceva m-am trezit de durere de dinte asa ca am mai ingurgitat niste analgezice. Am baut cafeaua si Ara musai voia sa se catere la mine in brate, ca altfel tusea! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si-acum mi-i un somn de mor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi-a fost stricata buna dispozitie! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Imi vine sa sparg ceva (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata, avem soareeeeeeeeeee! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi, cine te-a suparat? Scoate acu'. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
se anunta zi linistita pana pe la 12 la birou ..nu stiu de ce am impresia asta Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa treaca mai repede durerea. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata
Di' (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Albi strica'i si tu buna dispozitie celui ce ti'a facut asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt prea zen astazi, soarele e la locul lui pe cer, floricelele parfumeaza, pasarelele cirip cirip, maine e vineri si plec in vacanta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:47 PM |
|