![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu eram la fel de Zen ca tine! Mi-a trecut! Am io grija (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Da unde te duci Kary in vacanta? Poate ai zis da mie mi-a scapat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si ia-ne si pe noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe Lago di Como Albi
Nu va iau bre' pentru ca e escapada mea de (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost azi la doi doctori, ma cam doare prin regiunea fierei, dar cica n-am nimic la ea. Mi s-au dat niste buline pentru stomac.
kary, l-am luat aseara pe Mr. kalua la intrebari, de ce nu m-a dus pana acum la Lago di Como, mi-a raspuns cu alta intrebare "vrei sa-l vezi pe Clooney, ha?" si dupa aceea si-a tras o privire de caine ispasit si mi-a povestit cum a fost el o singura data acolo, pe vremea cand facea wind surfing. 4 zile si tot timpul nu a fost nici urma de vant. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De-asta s-a suparat pe lacul asta si n-a mai vrut acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Trebuie sa ajungi si acolo, imagineaza'ti Garda unde ai spus ca ai fost doar ca de 1000 de ori mai frumos... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vara asta trebuie sa ajung si eu la Gardaland! Sau primavara asta! Vad eu cum ma invart intr-un fel.
Ma inteapa inima de 10 min foarte tare si m-a luat cu calduri tare de tot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi incearca sa nu'ti mai faci nervi si sa nu te stresezi, ca nah saraca inimioara cedeaza si ea...
La Gardaland te sfatuiesc sa ajungi vara pentru ca primavara daca nu te poti bucura de toate cele ce folosesc apa ca baza nu ai facut nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si incearca Fuga d'Atlantide sa vezi acolo ce te inteapa inima... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Garda am fost de multisoare ori, si la Gardaland, binenteles. Trebuie mers si la Como, neaparat! Mai ales ca nu-i nici departe de noi.
|
|
|
![]()
|
|
Mi-a amortit mana stanga! Spuneti voi ca e de bine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
NU tare da simt furnicaturi pana in varfurile degetelor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Era naspa daca era dreapta.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe mine ma doare iar dintele, am mai bagat analgezic acum.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:46 PM |
|