IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Mar 19 2009, 01:46 PM
Post #1611

Musafir

Eu stiu ca este greu cand te enervezi sau esti stresat sa nu te consumi dar incercati pentru ca o faceti pentru sanatatea si binele vostru. Stresul este provocator a multor boli...

Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 19 2009, 02:14 PM
Post #1612

Musafir

Nu cred ca v-am spus ca Miss Germany de anul asta e o frumoasa originara din Cluj
(IMG:http://www.siebenbuerger.de/bild/zeitung/2009/miss_germany2009.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Mar 19 2009, 02:42 PM
Post #1613

Musafir

Neatza!
Ptiuu, ce frumusete, Kalua. Ma simt mandra ca sunt romanca, si avem asa fete frumoase. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am visat ca aveam 3 animalute si trebuia sa ma mut: un caine, o pisica si... un vitel. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si vitelul imi era cel mai drag. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu-l puteam lua cu mine, si asa bucuroasa am fost ca l-a luat o matusa de-a tatalui meu in ingrijire! Sa mai spun ca matusa asta e moarta de vreo 4 ani? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Catelul stiam sigur ca-l iau cu mine, dar nu stiam ce sa fac cu pisica. Pana la urma m-am trezit si dilema a ramas nerezolvata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ma gandeam sa continui visul, si vreo 2 minute ma gandeam cui as fi putut da pisica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Complex vis, ce-o fi insemnand? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 19 2009, 02:43 PM

+Quote Post
kary_pink
post Mar 19 2009, 02:54 PM
Post #1614

Musafir

Da ceva de pomana in numele matusii. Poate o fi vreun semn ca pe lumea cealalta ii e pofta de o friptura de vitel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 19 2009, 02:55 PM
Post #1615

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ciinele e pritene, pisica prietene fatarnic, viteul e o victima inocenta, cel sacrificat fara sa fi facut nimic, greseli aruncate pe umerii altora.

+Quote Post
Diana.
post Mar 19 2009, 04:43 PM
Post #1616

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iar suna o nf care cu o voce sexoasa libidinoasa ma intreaba (a sunat cu numar ascuns, da?~ Ca iei ie jmecheri tu-le muma!) "Sinteti firma x?"
io "Da!"
" Dumneavoastra sinteti o persona care ia decizii?`" - ASA, persuasiv, adica" fa proasto, da-mi un sef (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
io: In primul rind cund sunati- Da, si fara numar ascuns! CA sinteti penibili) va prezentati, ca asa e normal.
" Va sun din partea companiei Vodafone"
io" Vodafone pe naiba! Matale esti de la un call center nenorocit si ceea ce faci dumneata se cheama spam calling si e pedepsit de lege. VALEA FA!
S i-am trintit telefonul in nas idioatei.

Gura mamilor lor de nesimtiti jegosi nenorociti ma umplu de nervi de fieare data.
Daca mai suna careva cu numar ascuns, dracu il/ o ia cind i-oi rapunde io!
Urmatoarea tirfa , indiferent de sex, "de la "vaudafaun" care ma suna, o imbulineaza falnic!

+Quote Post
Roxana_
post Mar 19 2009, 05:44 PM
Post #1617

Musafir

Ziua buna!

Eu chiar nu-i inteleg pe astia care tot deranjeaza cu telefoanele. Ce-or urmari? Sa afle niste nume de persoane?
Nu va mai spun de visele mele, ca eu am o mare grija cu maica-mea ca inca nu si-a revenit dupa tata. Aseara am visat ca am aflat ca mai are 3 ani de trait si vestea m-a dat peste cap. Nascusem si gemeni. In fine....eu sunt mai bine, chiar de vreo 2 zile am reusit sa nu mai plang dupa tata. M-am rugat la Dzeu sa-mi dea tarie si sa ma faca sa ma gandesc la el cu bucurie.

Kary, sa ai vreme buna!

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 19 2009, 05:46 PM
Post #1618

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Rox (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce limbaj colorat!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 19 2009, 05:48 PM
Post #1619

Musafir

Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Di eu spun sa suni la vodafone si sa faci o plangere, chiar daca nu te suna nimeni de la ei poate reusesc sa depisteze ceva...

+Quote Post
albinuza
post Mar 19 2009, 06:03 PM
Post #1620

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu cred ca ma apuc de facut curat in birou. Nu mai am chef sa fac puzzle cu piese pe aici! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Maat, foaartee tare esti! Chill ca nu are nici un rost sa faci riduri pentru toti retarzii

+Quote Post

174 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:38 AM