![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca este greu cand te enervezi sau esti stresat sa nu te consumi dar incercati pentru ca o faceti pentru sanatatea si binele vostru. Stresul este provocator a multor boli...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca v-am spus ca Miss Germany de anul asta e o frumoasa originara din Cluj
(IMG:http://www.siebenbuerger.de/bild/zeitung/2009/miss_germany2009.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza!
Ptiuu, ce frumusete, Kalua. Ma simt mandra ca sunt romanca, si avem asa fete frumoase. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am visat ca aveam 3 animalute si trebuia sa ma mut: un caine, o pisica si... un vitel. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si vitelul imi era cel mai drag. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu-l puteam lua cu mine, si asa bucuroasa am fost ca l-a luat o matusa de-a tatalui meu in ingrijire! Sa mai spun ca matusa asta e moarta de vreo 4 ani? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Catelul stiam sigur ca-l iau cu mine, dar nu stiam ce sa fac cu pisica. Pana la urma m-am trezit si dilema a ramas nerezolvata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ma gandeam sa continui visul, si vreo 2 minute ma gandeam cui as fi putut da pisica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Complex vis, ce-o fi insemnand? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 19 2009, 02:43 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da ceva de pomana in numele matusii. Poate o fi vreun semn ca pe lumea cealalta ii e pofta de o friptura de vitel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ciinele e pritene, pisica prietene fatarnic, viteul e o victima inocenta, cel sacrificat fara sa fi facut nimic, greseli aruncate pe umerii altora.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iar suna o nf care cu o voce sexoasa libidinoasa ma intreaba (a sunat cu numar ascuns, da?~ Ca iei ie jmecheri tu-le muma!) "Sinteti firma x?"
io "Da!" " Dumneavoastra sinteti o persona care ia decizii?`" - ASA, persuasiv, adica" fa proasto, da-mi un sef (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) io: In primul rind cund sunati- Da, si fara numar ascuns! CA sinteti penibili) va prezentati, ca asa e normal. " Va sun din partea companiei Vodafone" io" Vodafone pe naiba! Matale esti de la un call center nenorocit si ceea ce faci dumneata se cheama spam calling si e pedepsit de lege. VALEA FA! S i-am trintit telefonul in nas idioatei. Gura mamilor lor de nesimtiti jegosi nenorociti ma umplu de nervi de fieare data. Daca mai suna careva cu numar ascuns, dracu il/ o ia cind i-oi rapunde io! Urmatoarea tirfa , indiferent de sex, "de la "vaudafaun" care ma suna, o imbulineaza falnic! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Eu chiar nu-i inteleg pe astia care tot deranjeaza cu telefoanele. Ce-or urmari? Sa afle niste nume de persoane? Nu va mai spun de visele mele, ca eu am o mare grija cu maica-mea ca inca nu si-a revenit dupa tata. Aseara am visat ca am aflat ca mai are 3 ani de trait si vestea m-a dat peste cap. Nascusem si gemeni. In fine....eu sunt mai bine, chiar de vreo 2 zile am reusit sa nu mai plang dupa tata. M-am rugat la Dzeu sa-mi dea tarie si sa ma faca sa ma gandesc la el cu bucurie. Kary, sa ai vreme buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce limbaj colorat! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Di eu spun sa suni la vodafone si sa faci o plangere, chiar daca nu te suna nimeni de la ei poate reusesc sa depisteze ceva... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu cred ca ma apuc de facut curat in birou. Nu mai am chef sa fac puzzle cu piese pe aici! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Maat, foaartee tare esti! Chill ca nu are nici un rost sa faci riduri pentru toti retarzii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:38 AM |
|