![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ia ca vorbesc sa ne invite Sara la o plimbare sambata. Vrei? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hai, c-am si eu chef de o plimbare in parc si din numaratoare se face termenul s-o vad pe gagalice live and kicking. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
as veni daca nu cumva se tine mutarea cu biroul ca de cateva saptamani stau cu zilele de sambata blocate de cateva saptamani, abia maine o sa stiu ce si cum. dar daca sunt libera vin cu cea mai mare placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vorbesc maine cu Rox si-ti las mesaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
perfect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Neata!
Cooptam doi oameni destonici pentru Mafia. E editie speciala, cu Di si Kalua ca guest stars! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Fany (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc ca ai intrat in pielea personajului. Ce noroc mai am si eu in viata! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Sunt foarte dezamagita de runda trecuta din Mafia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu totii suntem (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu stiu de ce, insa ma simt raspunzatoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata! Strange mood today! Afara e nasol tare de tot! E innorat si frig tare! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O zi buna gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:53 PM |
|