![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hehe, stie el cum tre sa fie o femeie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
De luni fac si eu sala cu antrenor, pe langa masajul anticelulitic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, Szi!
...antrenorul presteaza si masaj? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar l-am certat un pic pe Romain, patronul scolii de dans, fiindca nu are inclus in servicii si masaj...bineinteles, cu un maseur. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara gagici!
Bleky, tin pumnii! Pedro e mascul adevarat. L-am vazut si eu de aseara. Ce ma bucur ca s-au bagat si Kalua si Diana la Mafia. Io fusei prinsa cu Sara mai toata ziua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dimineata am iesit si din lauzie, asa ca pot intra linistita in biserica de acum. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din pacate. Doftoreaso, masuezA mea are 120 kile si e FEMEIE :| As vrea eu sa fie maseuz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma bag la somn, ca mi-s astenica... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pacat de pacat! Daca era un mascul, era taman bun la 120kg. Nici prea prea, nici foartea foarte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxi, rad cu hohote! Noi suntem deja hot de atatea cantece sexoase (la topicul cu pricina) si discutii despre antrenori de sport, iar tu ai o grija mare, ca poti intra in biserica de acum. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: ultimul cantec al lui Bazi e mortal! This post has been edited by dr_wise: Mar 20 2009, 10:56 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da mai Carmen, ziceai ca-s ciumata...ce ma enerveaza datinile astea. Ce-o fi asa de grav sa dai nastere unui copil?!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine te pune sa tragi cu urechea la ce zic babele?
Eu n-am fost sa fac molifta si sunt bine merci, il iubesc pe Dumnezeu pentru fiecare clipa din viata mea, banuiesc ca si el ma iubeste, cu bune si rele. So...toate bune si frumoase. Bineinteles, daca asta iti face bine din punct de vedere sufletesc, e OK. Dar s-o faci doar de gura altora, nu. Acum fuse, fuse si se duse. This post has been edited by dr_wise: Mar 20 2009, 11:08 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si maica-mea tine cont de chestiile astea. E las' ca am scapat repede. Apoi i-am aprins o lumanare lui papi (ca nu aveam voie pana acum) si i-am spus maica-mii ca nu voi purta doliu la haine dupa tata. Sunt de parere ca nu asa iti exprimi durerea. M-am tot saturat s-o vad pe ea numai in negru. Si cand ma gandesc ca vrea sa poarte un an culoare asta, ma deprima.
Dar gata cu discutiile astea. Tata e la Doamne Doamne si ne vegheaza de acolo de Sus. Gagici va doresc un weekend fain. Io ma bag la somnic. Abia astept sa le vad pe mandre maine in parc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa faceti poze!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:12 PM |
|