![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
9 ore noaptea,7 ore ziua
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Da, , asa-i Rozy (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma disperau problemele alea cu un tren pleaca din A,unul din B.... groaznice (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Inca n-am ajuns la alea, mai avem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
P.S. Domnisoara viitoare inginera, se vede ca le-aveti cu matematica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vai de mine,pai daca nici asta nu eram capabila sa o rezolv,imi puneam mari probleme asupra capacitatii mele de a fi inginer. Si asa sunt destul de cascata si repezita cand fac calcule. Not good (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neta la amiaza!
astazi avem zi de iesit in aer liber, mergem la plimbare, e o zi cu soare! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Zi cu soare, te invidiez Bleky, la noi ninge de vreo 3 zile...e zapada peste tot.
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Neata la pranz si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ieri am fost la munca toata ziua pana si nu am facut nimic din ce aveam de facut acasa asa ca azi am zi de smotru si gatit. Mananc felia de pizza ramasa de aseara si ma apuc! V-am pupat! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la noi zapada, dar si soare.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu va invidiez pentru zapada.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 11:54 AM |
|