IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 169 170 171 172 173 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Mar 20 2009, 11:46 PM
Post #1701

Musafir

Telenovele, netelenovele, dar mie tare mi-o placut cuplul Jade-Said. Mai ales Said (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bei, de dimineata am ajuns eu mai devreme la servici. Decoraseram niste prostii cu o zi in urma si am strans un sac din ala mare mare de gunoi plin cu hartii de ambalaj si prostii pe care l-am lasat in curte langa usa. Si ce gasesc au ajungand devreme ... jumatate de sac pe afara. Zic 'no, s-o rasturnat sau ceva animal l-o rascolit'. Si incep sa deschid usa cand sacul incepe deodata sa se miste. No, frate, que pasa? Mai invart o data usa in broasca.. sacul se misca din nou. Si in plus incepe sa maraie. Tulai! Ok, clar ii ceva animal acolo, insa nu stiu de care (poate ii vreo vulpe turbata de Brasov (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si mai ales nu stiu cat ii de mare si cu ce ganduri. Intru in hol si ma uit pe geam. Sacul se mai misca ce se mai misca pana cand face bot. Botic mai exact. Parea destul de inofensiv asa ca mi-am facut curaj si am iesit sa vad ce se intampla acolo in sac. Si cine iasa din sac? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Un cutulica... puiut si cu chef de joaca. Asa ca un caine lup, dar gri si micut.. pui de cateva luni (nu ma pricep la varsta cainilor).
No, in concluzie avem cutu acum la firma si tata lumea vrea sa-i aduca de mancare. Deja sefa inainte sa plece acasa ne-o intrebat ca ce facem cu cutu ca vine weekendu si nu are mancare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In rest vad ca fetele au inceput mafia si se bat cu evantaiele peste cap pe acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu din pacate abia de 1 ora am venit de la servici si maine iar munca patriotica. Is rupta, cu rani pe la degete, mainile uscate si ma dor toti muschii. Abia merg.

saracu scorpirescu
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 21 2009, 06:04 AM
Post #1702

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fanny, eu chiar "pui de drac" am citit, pana ai subliniat ce ai scris. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Doctore, am ras bine, fiecare cu ce-l doare: voi cu chipandei, Roxy cu intratul in biserica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E post bre, sa nu uitati. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Scorpi, ce ati facut cu cutu pana la urma? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gata, ma duc la somn, ca voi va treziti deja. Noapte buna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (sau buna dimineata)

+Quote Post
Fanny
post Mar 21 2009, 08:17 AM
Post #1703

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pe puiul nostru de catel vi l-am aratat prin februarie. Dupa 3 saptamani, in care s-a intremat si a devenit o jucarie care facea legea in cladire, l-au dus undeva la tara unde a facut pact pe viata cu o matza. Ultima data cand am auzit de el era nedezlipit de mustacioasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neata buna!

Ati vazut ca azi e ziua sarmalutei? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 21 2009, 09:24 AM
Post #1704

Musafir

L-am lasat sa stea acolo in curte in sacu lui ... ce sa facem cu el?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca a vea sa plece a pleca asa cum a venit, daca vrea sa stea o sa stea si o sa-l hranim noi. Apoi o sa trebuiasca spalat ca asa pute de-ti intoarce nasu saracu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si probabil castrat.

+Quote Post
kalua
post Mar 21 2009, 09:42 AM
Post #1705

Musafir

Neata!

Aseara am lasat matza pe balcon si dupa cateva ore ies sa vad unde e, de obicei nu sta asa mult (doar daca se duce in vizita pe la vecini), matza nicaieri. Mr. kalua a curatat ieri un fel de prelata (nici nu stiu de la ce) si a insirat-o peste balcon si aseara n-o mai vad. Ma uit jos, cazuse. Cum 1+1 face 2, m-am gandit c-o fi aterizat si pisica cu tot cu prelata jos. Era cam 11 jumate noaptea, ne-am imbracat si-am iesit sa cautam animalul, era foarte in apropiere cu pisica vecinei de jos. Prima data n-a vrut sa vina la noi, dar apoi m-a asteptat si-am inhatat evadanta. Era plina de adrenalina, cred, in casa a inceput sa faca ture necontrolate, ca o nebunelea. Binenteles ca s-a linistit pana la urma.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 21 2009, 10:44 AM
Post #1706

Musafir

Neata, frumoaselor!!!
Domle, bag seama, pluteste ceva in aer, altfel nu-mi pot explica valurile de aer "hot" & "saharian" de la topicul cu melodii sexoase, plus pisicile date in urmarire prin INTERPOL si gasite in calduri...
Eu deja ma uit cu alti ochi la amore puro si nu-mi mai vine sa-l scot la vizita de castele, mai degraba, sa-l leg de pat cu cravata lui favorita si sa-l biciuiesc cu servetul de bucatarie.
Offffff...e grele cu hormonii astia "desteptati" la inceput de primavara...
A propos de "desteptati"...stiti cum spun oltenii "m-am trezit de dimineata"?!..."m-am desteptat de dimineata"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parol!
Va doresc un weekend minunat, cu hormonei tinuti in lesa, sau dati drumul pe campii...dupa gust.

+Quote Post
Roxana_
post Mar 21 2009, 01:15 PM
Post #1707

Musafir

Ziua buna!
Fata mea zici ca-i om mare. A dormit de la 21:30 pana la 5 dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In curand o scot la aer si ma vad cu Fanny si Chinte. Abia astept.
Kalua, al meu imi povestea de o pisica care a cazut de la etajul 10 si-a trait. Dar a 2 a cazatura i-a fost fatala. El d-aia nu vrea sa mai aiba pisici, din cauza altitudinii.
Doftorici succes!

+Quote Post
kalua
post Mar 21 2009, 02:01 PM
Post #1708

Musafir

Noi stam la etajul 1, trebuie sa cada foarte urat ca sa i se intample ceva.

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 21 2009, 02:29 PM
Post #1709

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata fetele! Eu am lenevit in pat pana la 1, m-am uitat la Al 7-lea cer, apoi mi-am facut curaj sa ma dau jos si acum sunt in febra curateniei. Spre seara gatesc.

Scorpi, ce draguta povestea cu puiul de catel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 21 2009, 04:22 PM
Post #1710

Musafir

Neata. Eu sunt inca in pat. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Am avut o revelatie: imbatranim. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A venit al meu sa-l ajut ca nu poate baga ata in ac (ca nu vede), si eu nu puteam din 2 motive: vedeam blurry, si imi erau amortite degetele (asa ma trezesc eu dimineata). (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) A, si m-a mai apucat si rasul, asa ca a durat vreo 15 minute pana am reusit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 169 170 171 172 173 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 06:15 PM