IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 170 171 172 173 174 >  
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Mar 21 2009, 09:10 PM
Post #1711

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pesca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Sara e superba. Ne-a delectat cu cateva strambaturi specifice bebelusilor si a tras cu ochiul pe furis, in timp ce noi incercam s-o zarim in toata spendoarea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa plimbarea prin parc, am tras o fuga si pe la ai mei, unde intr-adevar era ziua sarmalutei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Plimbare in aer rece+masa copioasa => somn de 3 ore din care tocmai ce m-am trezit
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 21 2009, 10:47 PM
Post #1712

Musafir

Hellooooooo!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pescarush dear, am ras impreuna cu amore puro, ca nu m-am putut abtine sa nu-i citesc si lui.
Asta e! I-am spus unei prietene, cand am pasit impreuna in al 40-lea an: domle, aratam bine, suntem pline de viata, dar sa nu ne caute careva de dinti, ca pe cai, c-am incurcat-o!....si nici sa nu ne vada dimineata, cand incercam sa ne dam jos din pat si ne dor salele...damn!
Dar nu ne lasam!
Sport si cipandei!
Roxi, ati facut poze?
Eu am fost la plimbare pana la ora 14:00, apoi am tras un shopping la Auchan.
M-a pus nu stiu cine sa-l duc pe Mr Wise in raionul de carne, a vazut burta de vita gata curatata si nu i-a mai tacut gura. A trebuit sa cumpar burta + smantana + oua + whisky + ciusca murata, ca sa-i fac damblaua. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cam scumpa dambla...

+Quote Post
Diana.
post Mar 21 2009, 11:08 PM
Post #1713

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

molifta = molitva= rugaciune pentru copil. Pentru copil te rogi, nu mama pentru sie insesi.
Daca nu ne respectam traditile, o sa uitam cine sintem si ne vor fi oasele usor spulberate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ca asta vor multi.
Nu pentru tine trebuie sa te rogi, doftoreaso, ci pentru nou-nascut. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 21 2009, 11:46 PM
Post #1714

Musafir

Buna seara!

Eu imi tratez baiatul, care-i racit saracutul. Curge nasul, tuseste si stranuta. Bine ca n-are febra. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) In timp ce am grija de el, imi acord si mie tratament preventiv, sa nu ma prinda de-un picior raceala. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 22 2009, 12:16 AM
Post #1715

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(dr_wise @ Mar 21 2009, 10:47 PM) *
Roxi, ati facut poze?

N-am avut aparate. Dar sunt de acord ca Roxi sa ne "alimenteze" mai des cu poze cu bebe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lex, sanatate amandurora!

+Quote Post
dr_wise
post Mar 22 2009, 12:19 AM
Post #1716

Musafir

Di, nu cred ca-i musai sa respect reguli stricte stabilite de biserica, ca sa fiu un crestin adevarat.
Pentru mine si familia mea ma rog zilnic, in felul meu (habar n-am Crezul, sau Tatal Nostru, sau alta rugaciune standard), fara sa ma dau in stamba cu cruci si plecaciuni "cu public", sau in fata bisericii.
Dumnezeu stie ce-i in sufletul meu si e sigurul care ma poate judeca.
De restul nu-mi pasa.
Crezi ca o fiinta e mult mai aparata de necazuri daca bea apa sfiintita, tine post, face cruci in fata bisericii, invata rugaciuni si merge la preot periodic "sa-i citeasca"?
Eu nu cred.
Dar cred in puterea credintei.
Din cauza asta i-am spus lui Roxi sa nu se ia dupa altii si sa faca ce simte ea in adancul sufletului ei ca-i face bine.
Daca ea simte ca molifta o sa-i ia o piatra de pe suflet, OK. S-o faca!
Respect credinta fiecaruia, nu comentez, nu comentez nici felul cum fiecare intelege sa-si "curete" sufletul, dar nu-mi place sa mi se impuna niste reguli facute tot de om.
Iti amintesc ca sub termenul "biserica" sunt tot oameni, cu bune si rele, si, pana mai acum cateva secole, biserica considera "Inchizitia" o regula cat se poate de justa.

+Quote Post
Diana.
post Mar 22 2009, 12:35 AM
Post #1717

Fondator eLady.ro

Doctore, doctore, sa nu ajung vreodata sa ai nevoie sa mergi la biserica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu sint foarte sensibila cind e vorba de credinta si chiar daca nu sint tocmai un ortodox practicant, respect Biserica.
Iar Biserica ne-a fost de-a lungul vremurilor mai mult decit o institutie. Dar eu nu am dreptul sa te judec. Doar ca , te rog, nu ii indrepta si pe altii pe calea pe care o urmezi tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cind vei intra vreodata intr-o biserica si iti vor curge lacrimile fara de voie, atunci de-abia ai sa intelegi ce vreau sa spun.

Iar cine se duce la biserica ca sa il vada altii, e un fariseu.

BTW, cea mai penibila si rusinoasa slujba de Inviere avut-o-am la Craiova. Nu se auzea preotul de gurile tacaitoare care debitau in noaptea Sfintei Invieri cine cu cine si-a tras-o, bancuri de rahat, ca dl Maat s-a scrirbit si m-a intyrebat, de mi-a fost rusine" ASA E LA VOI, ROMANII, SLUJBA DE INVIERE?! RUSINE MARE! PAI DE-AIA MERGE RAU IN TARA ASTA !LA NOI NU SE AUDE NIMIC IN AFARA DE GLASUL PREOTULUI SI AL CORULUI."
Mi-a venit sa intru in pamint!

Si NU ai nici o dovada ca regulile au fost impuse de om. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu mine nu o scoti la capat...

Si am fost si la slujba de Inviere si la biserica catolica, cu o prietena care are aceasta credinta. S
i-acolo mi-a placut, si-acolo am atins atingerea Dumnezeiasca in vietile noastre vai de capul lor...
Dar daca nu exista dorinta in suflet, ochii nu au cum sa vada.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 22 2009, 01:13 AM
Post #1718

Musafir

Di, de dus ma duc la biserica, chiar a devenit o obisnuinta si o necesitate, intr-un fel, aici, departe de tara si de familie.
Aici biserica romaneasca inseamna pentru mine un petec de tara si aerul de acasa. Na, ca-mi dau lacrimile.
Te rog sa ma crezi ca-n tara n-am mers niciodata la slujba de duminica, dar aici merg cat sa-l aud pe preot spunand Crezul, binecuvantandu-ne pe toti si ca sa aprind o lumanare pentru cei dragi de acasa...si pentru mine, de ce nu.... si una pentru cei dusi.
Dar fac asta fiindca sufleteste simt nevoia, nu fiindca e MUSAI sa merg acolo.
Asta vreau sa spun.
Sa mergem acolo fiindca simtim nevoia, nu de gura altora.

+Quote Post
Diana.
post Mar 22 2009, 01:31 AM
Post #1719

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu m-ai inteles, dar nu mai are importanta. Ma bucur pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Hai sa iti spun de ce ajung eu greu la biserica. La cea care e cea mai aproape de mine slujeste un barbat - scuze, nici popa nu pot sa ii spun, daramite preot. Ultima data cind am fost se holba la picioarele mele. Si purtam o fusta decenta, sub genunchi. Mi s-a facut scirba si-a zis in sinea mea sa nu ii mai dau prilejul.

... Iar urmatoarea e la vreo 20 de minute de mers pe jos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 22 2009, 02:05 AM
Post #1720

Musafir

N-am avut inca placerea sa stau de vorba cu preotul de aici, dar pare un om cumsecade, cu credinta in ceea ce face si cu respect pentru persoanele care trec pragul bisericii.
Doar asa imi pot explica faptul ca slujba o tine in doua limbi, romana si franceza, probabil din respect pentru cuplurile mixte.
Cred ca din punctul asta de vedere am avut noroc si poate felul lui de a fi m-a incurajat sa revin cu placere in fiecare duminica.
Pana si sotul meu a inceput sa ma intrebe duminica dimineata: ce facem azi, trecem pe la biserica romaneasca, apoi ne continuam plimbarea prin vale?
Vezi?
Pentru noi a devenit ceva normal si acceptat cu placere.
Hai ca-i tarziu si maine dimineata vreau sa fiu fresh pentru plimbarea obisnuita.
Ce sa spun?
Amandoua il iubim pe Dumnezeu, dar avem pareri diferite vis a vis de biserica.
Te pup cu drag!
Noapte buna!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 170 171 172 173 174 >
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 05:10 AM