![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O noapte linistita, draga mea. Frumoasa ca sufletul tau.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-a trezit picea la 5:30 si de atunci am zis sa mai fac niste treaba prin casa. Apropo de religie, e un subiect f vast si cred ca fiecare avem propriile perceptii. Prefer sa nu vorbesc de acest subiect si spun doar ca am intalnit si preoti care te fac sa mergi cu placere la biserica. Nu vorbesc pentru ca nu am prea multe cunostinte si ziceam c-o sa ma apuc sa citesc vietile Sfintilor. Sunt abia la inceput de drum, dar din cauza firii mele logice, uneori, mi-e greu sa iau de bun tot ce se scrie in carti. M-am simtit tare bine in parc cu fetele. Imi pare rau ca n-am apucat sa iau aparatul foto cu mine. Azi mergem la biserica sa vorbim despre botez si apoi la cumparaturi. Sta mami cu Sara. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Roxi, de la 05:30 faci treaba prin casa? Wow! Pai inseamna ca esti plina de energie! Bravo! A propos de botez. Saptamana trecuta finul meu a implinit 1 anisor si, in mod normal, ar fi trebuit sa aiba loc petrecerea de "motz". I-am sunat pe parinti, i-am felicitat, mi-am cerut scuze in numele familiei mele, fiindca n-am reusit sa venim niciunul, si ce credeti ca mi-au raspuns? "Nu-i nimic, nasa, o facem la vara, cand suntem cu totii acasa." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca trebuie sa ies la o praduiala prin iunie si sa ma pregatesc cum se cuvine. Spor la cumparaturi, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Am varsat scrumiera in pat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) M-am trezit cu chef de viata, ceea ce e uimitor, credeti-ma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi cred ca ii facem o vizita soacra-mii si mai trebuie sa fac ordine in sifonier, ca e ca la nebuni acolo.
De maine ma duc la sala (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Am facut si eu ochi, imi beau cafeua acum, apoi trebuie sa trec la munca de jos, ca de-asta am ramas (cica) acasa.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Buna dimineata,fetelor!
Si eu imi beau cafeaua,cam tarziu dealtfel (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) .Dar cum azi e ultima mea zi de concediu,profit la maxim.Kalua cred ca a terminat demult cu treburile prin casa. Referitor la biserica,avem si noi aici in Barcelona un preot si o sala in care se tin slujbe si m-am dus numai de Paste pana acum.Eu as vrea sa ma duc mai des,dar sincer nu-mi place atmosfera de acolo. Ultima oara am fost saptamana trecuta sa imi faca molifta de 6 saptamani si asa o teorie mi-a facut preotul ca nu l-am chemat sa-l boteze pe copil.Drept sa spun,m-am gandit ,dar eram prea pierduti in disperarea noastra si n-am facut-o.Asta este,ce sa mai fac acum?In fine... Asa ca azi nu fac nimic ...la pranz ne ducem la niste prieteni la masa ,deci nici nu gatesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .Am sa spal niste vase .pe care in "nesimtire" le-am lasat de aseara.Nesimtirea era a vaselor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fetelor,simtiti-va bine azi! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe kalua a apucat-o curatenia mare, in 3 saptamani e Pastele si nu mai apuc sa fac pana atunci. Deci voi termina abia pe seara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar mai fac pauze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Ehehe...yo m-am apucat de curatenie acu'2 saptamani...si ca sa nu ma enervez prea tare zic"maine fac juma'de bucatarie adica aragazul si faianta corespunzatoare"s.a.m.d.Da'cum se lungeste treaba atat pe-o parte fac curat si pe-o parte se face la loc.
Asa ca inainte de Paste iar o iau de la capat... Spor la treaba,kalua! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:26 AM |
|