IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Feb 15 2009, 03:12 PM
Post #181

Musafir

Vreo 35 cm de zapada topita si amestecata cu praf, pietris marunt si pamant intr-un compozit de culoare gri-maronie.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Feb 15 2009, 03:36 PM
Post #182

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Jo @ Feb 14 2009, 10:35 PM) *
Rofl, acu am vazut, sa lesin de ras : toate tipurile de produse electronice cum ar fi - motociclete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Daa si eu la fel, le-a pus in aceeasi categorie cu LCD-urile si telefoanele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cica ieri, cu ocazia Sf. Valentin, in Mexic in piata centrala, s-au sarutat aproape 40.000 de persoane in acelaşi timp. Ce dragut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 15 2009, 03:40 PM
Post #183

Musafir

Ieri am facut cu nervu. Am mers in Fratelli, noul club de fitze din TM, era invitat ceva DJ negru, ne-a plictisit ala de mai ca nu imi venea sa casc. Totul a culminat cand a inceput sa cante "I believe I can fly". Si ne-am tirat in alt club. Acolo cica nu mai lasa pe nimeni sa intre ca era prea plin, pana la urma ne-am intalnit cu cineva cu pile, am intrat, am dat o tura si am iesit ca nu mai aveam oxigen de cata lume era. :|
Fetele au plecat intr-un al treilea club, io m-am enervat si am venit acasa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 15 2009, 05:09 PM
Post #184

Musafir

Eu am stat si-am dormit de velantainz asta... N-am sarbatorit niciodata, mi se pare o chestie prea comerciala. Ca parca imi trebuie velantainz dei sa-i zic lu` mr ca-l iubesc. Ete na!

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 15 2009, 05:28 PM
Post #185

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Mie mi-ar fi placut de Valentine's sa iesim intr-un restaurant select, dar intim, sa servim niste strange, but damn good things, si dupa-aceea, va las pe voi sa va imaginati:

(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/val.jpg)

Pana la urma, el o stat la casa lui, eu la a mea, si asta-i treaba, care este (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Ca nici eu nu mai inteleg nimic cateodata din relatia asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

+Quote Post
Roxana_
post Feb 15 2009, 06:02 PM
Post #186

Musafir

Ziua buna dragutelor! Dau si eu o fuga rapida pe la bar.
Noi am sarbatorit-o in 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Barbata-miu mi-a luat un mixer.
Sara e un copil tare bun. Mananca si doarme. Seara ne-a trezit de 2 ori, ceea ce mi se pare rezonabil. Am reusit sa-i dau de mancare de la san si sper sa ma tina obiceiul asta pana la 6 luni.

+Quote Post
Fanny
post Feb 15 2009, 06:32 PM
Post #187

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

pe grup, primele pozici cu bebe Sara

+Quote Post
Lexie
post Feb 15 2009, 06:52 PM
Post #188

Musafir

Ce dulcica e in poza aia de aproape (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Abia astept sa-i vad fatuca si ochisorii.

Eu am fost azi la nepotelul meu, a avut un tort in forma de ursulet, o sa pun poze. A fost si foarte gustos.

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 15 2009, 06:54 PM
Post #189

Incurabil

Member No.: 868

Multumim, Fanny, pentru poze.
Frumusica foc cea mica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 15 2009, 06:54 PM
Post #190

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Lexie, ti-ai blocat IP ul ieri? Ai incercat de 5 ori sa te loghezi in mail?

+Quote Post

174 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:09 PM