![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ce dragalasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) multumim pentru poze!!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum doarme ea asa pe-o parte, domle, ca un om mare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fix ca scorpirescu doarme. Cred ca cu el seamana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Sunt cheauna inca. Povesti pe larg, maine. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am vazut o bebelusa roz, grasa si frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu am vazut bebelusa! Tare frumoasa e!
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana, sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea. Nu stiu daca ti-am urat dar chiar am avut o perioada foarte incarcata si am intrat mai mult in goana calului.
Sa imi spuneti si mie unde e grupul asta ca sa dau si eu un join. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut-o si eu!
E o gogonica frumoasa si cuminte. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Fanny, am vazut si poza ta cu "Garfield". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E al tau? Tare simpatica mutrisoara lui grumpy! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hihi, e tafnosul de fiu-meu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Mmmm ce poze frumoase! cu bebei superbi, si motanei si fete dragute!
Eu am avut o migrena ingrozitoare, a inceput de eiri si a continuat si noaptea... Sunt cheauna...era unul sa ma "pupe" cu masina in parcare, dadea ca prostul inapoi si se uita doar intr-o directie, l-am claxonat si tot degeaba...grav n-ar fi fost, decat ca ma costau bani sa indrept tabla si enervant a fost ca-l vedeam cum se apropie, claxonam si nici un rezultat.. Vestea buna e ca am reusit sa ma tund si sa ma vopsescs. M-ati dat gata cu lectia de anatomie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat despre Valentine's day am ras vreo 2 ore cu colegul ca am gasit 3 ciocolatele pe birou si nu am depistat de la cine... si am declarat ca nici nu vreau sa aflu adevarul ca cine stie ce mos chel o fi, asa macar mai visez si eu frumos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricat de chel ar fi mosul m-a surprins cu o cioco Laura Secord 70% cu menta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) pup toate fetili si pleeease sa-mi tineti pumnii saptamana asta ca am o saptamana infernala la servici, sper sa nu aflu vreo veste proasta... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca da, Maat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu am reusit sub nici o forma sa ma loghez oricum as fi incercat. In mailul pe care mi l-ai dat tu cu datele respective, numele de familie era gresit si nu am fost sigura cum e contul facut, cu numele corect sau gresit. Inseamna ca de asta nu-mi mergea aseara elady-ul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:09 AM |
|