![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca da, Maat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu am reusit sub nici o forma sa ma loghez oricum as fi incercat. In mailul pe care mi l-ai dat tu cu datele respective, numele de familie era gresit si nu am fost sigura cum e contul facut, cu numele corect sau gresit. Inseamna ca de asta nu-mi mergea aseara elady-ul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da. Iti trimit eu miine datele de logare din nou. Nu am parola aici. Te-a vazu firewall-ul drept hacher. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te loghezi cum ti-am dat eu datele. Casuta de email nu se schimba decit daca o schimb eu: fac un anoua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si, normal, va fi alta decit cea dinainte de schimbare. Insa asteapta pina miine. numele de familie era gresit pai si crezi ca serverul stie ce nume ai tu in buletin? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) C`mon! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
M'am lamurit. Ai dreptate doctore, e Cu placere, unde ne gasim?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, cand am zis de numele de familie m-am gandit la doua variante (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : ori cand mi-ai trimis mailul ai mancat o litera, ori ai facut contul cu numele asta crezand ca e cel corect (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asa ca eu am incercat toate variantele posibile. Si, recunosc, primele 2 dati am incercat fara at elady.ro (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Si uite asa am stat eu fara forum aseara, baaaad hacker (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astept vesti de la tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Help. help! Cine ma ajuta?! Mi-am prins urechile in: Volontiers, on se retrouve ou? Cum naiba se traduce dracovenia asta, ca mie nu-mi suna deloc bine "voluntari, unde se recupereaza/ regaseste?" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Fir-ar ea de franceza, ca incepuse sa-mi fie draga! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) On ala este impersonal, este la fel ca one in engleza. E un subiect nedefinit, poate exprima opinia publica (se crede ca..) Se poate traduce la noi si cu pers a doua, tot la modul general. Familiar poate sa inlocuiasca eu sau noi, locutorii. Sper ca s-a inteles ceva din ce am spus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E bine cum ai tradus, doctore, e un mod mai informal de a adresa intrebarea. In loc de noi: nous nous retrouvons où? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Di, cand am zis de numele de familie m-am gandit la doua variante (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : ori cand mi-ai trimis mailul ai mancat o litera, ori ai facut contul cu numele asta crezand ca e cel corect (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asa ca eu am incercat toate variantele posibile. Si, recunosc, primele 2 dati am incercat fara at elady.ro (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Si uite asa am stat eu fara forum aseara, baaaad hacker (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astept vesti de la tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Intotdeana cu tot cu @. Miine dupa-masa rezolvam. . |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiam ca volontiers inseamna "cu mare placere, sigur ca da".
Deci s-ar traduce: "Sigur ca da/Cu mare placere, unde ne regasim/revedem/reintalnim?" Nu sunt sigura, dar asa cred. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LE: Maat, talu'mana. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) LE2: Doctoreaso, uite ce am gasit la o cautare google: Definition volontiers: (adv) - gladly, with pleasure Je t'aiderai volontiers - I'll gladly help you/I'll be happy to help you. - Pouvez-vous m'aider ? - Can you help me? - Volontiers ! - With pleasure! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Doctoreaso ia da temele incoa' se rezolva imediat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ti-au spus bine fetele: cu placere, unde ne intalnim/regasim? depinde de gradul de familiaritate cu interlocutorul. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Gata, o facui, a naibi tema!
Cred ca o sa fie iar circul de pe lume maine la curs. Multumesc mult pentru ajutor. De obicei o "messengeam" pe Roxi, numa' ca de acum e absenta motivat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa, exact daca mai ai, mai pune, rezolvam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu prea mi-am mai exersat franceza din cls a XII-a, de la bac, cand am luat 10.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ce timpuri. À cette occasion, je me rappelle le passé lointain! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
eu si visele am inceput sa le am in franceza de-o bucata de vreme, dar na, pentru mine e o pasiune veche si intretinuta zi de zi sau depinde ... noapte de noapte ...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:39 AM |
|