![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eh, io in vis mai vad ca ma urmaresc extraterestrii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Gulma-gluma, dar si eu visez in greaca cam des. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gluma gluma cu visatul in limbi straine, dar io ce sa mai zic sa o conving pe o prietena ca nu sunt spoin rus, dupa ce a dormit intr-o noapte cu mine si s-a jurat ca toata noaptea am vorbit in somn in ceva limba ce semana cu rusa si apoi in ungureste? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ori visase ea ca am vorbit io, ori ceva nu-i a buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
mai da' eu vorbesc de lucruri seriose, cum asa gluma...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea, cand era mititica si o avea pe prietena ei (pentru noi cel putin) imaginara Gongi-Gongi, tragea prin somn si niste tirade intr-o limba care ne parea noua asiatica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe la 6-7 ani au disparut si Gongi-Gongi, si limba straina.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
gongi gongo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tare-s draguti copiii nostri
doctoressa aici se foloseste foarte mult on in loc de nous se invarte limba mai repede in gura cand conjugi verbele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in rest, asa-i ''cu placere, unde ne intalnim/gasim?'' |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am adus aminte acum ca vinerea viitoare am un bairam la care trebuie sa mergem mascati si eu nici nu m-am gandit macar la costumatie. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Maine trebuie sa scotocesc in lada de carnaval ca nici nu mai stiu ce am in ea.
Si apropo de franceza: chiar e de neconceput avoir un rendez-vous, adica cu articol? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Rendez-vous e folosit mai mult pt interviuri si programari la doctor. De exemplu la scoala cand se face sedinta e rencontre avec les parents
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, daca ou este cu accent pe u, atunci e adverb, si inseamna unde.Daca e fara accent e conjunctie si inseamna sau.La tine banuiesc ca e cu accent.
On se foloseste cand exprimam o generalitate, sau cand cuprindem mai multe persoane, lucruri. On se rencontre ou? Nous rencontrons ou? E acelasi lucru.Doar ca in primul caz iti dai seama de inteles in context. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Ce ziceam, ca am scapat de conjunctivita? Mare mincinoasa mai sunt (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) E luni, sunt obosita, ma dor ochii si afara e un frig de crapa pietrele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:42 AM |
|