IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Feb 16 2009, 08:43 AM
Post #231

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata.
La noi fulguieste.
Go to the top of the page

+Quote Post
mps
post Feb 16 2009, 09:19 AM
Post #232

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna dimineata! Sa aveti o saptamana buna si usoara! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 16 2009, 09:31 AM
Post #233

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Eu nu-mi vad capul de treaba.

Va doresc o saptamana usoara.

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 16 2009, 09:56 AM
Post #234

Incurabil

Member No.: 868

'Neatza !
Am pus o tura de rufe la spalat, am calcat o geaca, ce sa mai, sunt treboasa rau de la prima ora a diminetii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Azi ma duc dupa-amiaza la munca, la pranz tre' sa iau copilul de la scoala. Cand am dus-o, noroc c-am intrat in clasa, ca n-avea scaun, sau mai bine zis lipsea bucata de pal pe care te-asezi cu fundul. Am gasit altul, de la un copil care a lipsit ca si-a mea la prima ora, dar ce se face sarmanu' daca vine totusi la scoala, sta fara scaun 3 ore ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nush de ce nu se cumpara odata, ca doar banii s-au strans (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .

S-aveti o saptamana OK (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .

Doctoressa, pana la urma ce propozitie ai scris ?

+Quote Post
angeldust
post Feb 16 2009, 10:24 AM
Post #235

Musafir

Neata. Parca mi-e din ce in ce mai greu sa ma urnesc dimineata sa vin la job. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Adevarul e ca nu prea imi place ce fac aici, nici colectivul nu ma incanta, dar ce sa fac? Pe criza asta sa zic mersi ca am gasit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am luat-o pe una din fostele mele colege sa stea cu mine, ca ea nu si-a gasit nimic nici acum si au trecut deja 3 luni. Din 9 persoane , 3 ne-am gasit de lucru, si 2 dintre ei cica nu isi mai cauta ca si-au facut ceva firma (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) That leaves 4 persoane care de 3 luni cauta de lucru si nu gasesc.
Bine, acu daca e sa fiu sincera, locuri de munca mai sunt, dar nu sunt ei suficient de bine pregatiti din pacate. Mai erau 2 locuri si unde lucrez eu acum, le-am pus si pile, le-am si dat o idee ce o sa le pici la test si tot nu au facut mare lucru. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
blekytza
post Feb 16 2009, 10:47 AM
Post #236

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!
la mine e soare pe anunta o zi frumoasa dar foarte incarcata si chef=0

+Quote Post
kary_pink
post Feb 16 2009, 11:55 AM
Post #237

Musafir

Neatza

Eu m'am trezit ca deobicei, dupa un somn ca deobicei, fumand si savurand o cafea ca deobicei...Numa un aplecat si o stare de rau le am fara obicei. Nu ma doare ficatul, nu ma simt obosita, nu sunt insarcinata... Dar nici nu stiu de unde asa din senin senzatia de voma si stare ciudata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 16 2009, 11:58 AM
Post #238

Musafir

Neata si de la mine.

Nu-mi place ca ninge, au venit greu autobuzele, e ud pe jos, noroi, baltoace, sucks. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vreau soare si caldicel.

Am chef de vacanta. (IMG:style_emoticons/default/super.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 16 2009, 12:01 PM
Post #239

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Aici e soare, dar cu dinti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Mi-au venit materialele promotionale pentru targ de la una din firmele de la care importam noi. Ne-au trimis printre alte pliante si pixuri si salstele de plaja si trollere mititele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca imi opresc si eu unul, dar sa vad cum, ca toti au sarit cu gura pe mine ca vor si ei, dar le-am zis ca nu se poate, ca nu am suficiente si trebuie sa le dau la targ. O sa vorbesc cu seful sa vad ce zice. Si daca zice sa le oprim noi, sa desemneze el persoanele, ca eu nu vreau sa ma incaier pe valize cu ei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
happyCat
post Feb 16 2009, 12:02 PM
Post #240

Musafir

Neata si de la mine. Iara m-a enervat socru-meu! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:48 PM