![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Clau, aici sunt! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In ce saptamana esti? Saptamana 25 Alteuta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , am facut o burta cat toate zilele deja. Si de cateva zile se agita ceva de nu am pomenit, eu credeam ca fetitele-s mai potolite. Roooox nu o lasa sa planga pretty please, si eu stiu la fel ca e prea mica sa fie rasfatata, pur si simplu are nevoie de afectiune si/sau mancare. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu pozele Sarei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Roxy, eu m-am indragostit. E o scumpa. sa va traiasca, sa va bucurati de ea. Inca nu ai apucat s-o rasfeti, dar nici nu trebuie sa sari la primul scancet. Eu i-am mai lasat pe-ai mei sa mai si planga cate un pic (mai ales cand au mai crescut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
N-am gasit inca nimic, am fost la 2 interviuri, dar unul nu era chiar in domeniul meu, asa ca n-am mai auzit de ei, iar la al 2-lea am fost deocamdata la o agenta, mi-a spus ca saptamana asta ar cam trebui sa o sune clientul ei. Sa vedem, daca nu apare nimic, ma gandesc sa fac o scoala, sa-mi schimb cariera. dar nu stiu cu ce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 16 2009, 09:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Angel, am tot uitat sa intreb, ce ti-a zis pana la urma medicul de rezultatele la analiza de sange?
Janis, asa vasazica, ti-ar place prin Sotia. Daca vii pe aici da un semn. Eladys are everywhere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sara e-o bombonica! Doamne, tare-i scumpa! Cum s-o lasi sa planga? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si a mea manca des, dar Doamne iarta-ma, doar nu eram la armata sa miste din front numai cand ii ziceam eu. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut-o si eu pe Sara...o dulceata...Sa-ti traiasca Roxana, sa te bucuri de ea si parerea mea, nu-i nimic daca mananca des, mama imi zicea ca eu manancam 4 sticle (de sticla, ca asa erau) de lapte pe noapte, si eram foarte grasuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, va dati seama ca nu prea am eu suflet s-o las sa planga. Dar sa stiti ca inca din maternitate m-au avertizat ca-i bine sa nu sar din pat la primul scancet. Dupa o masa, care dureaza cca 30 min (supt) ea doarme cam 3 ore, de regula. Dar isi alege un moment din zi cand dupa ce mananca bine, la 10-20 de minute, incepe cu miau-miau....o pun la san, mananca putin si adoarme, o pun in patut iar mai trec 10 min, iar miau-miau. Acuma, eu nu pot aprecia exact cantitatea de lapte, dar stiu de la amica mea ca exista si plans de rasfat.
I-am amenajat camera super. Nu-i lipseste nimic. Azi i-au luat unchii si un umidificator, care nu mi se pare neaparat mare inventie. In schimb baby monitor-ul isi merita toti banii. Maine vine preotul sa-i faca o slujba, dar tot n-avem voie sa-i spunem pe nume. Botezul va fi pe 2 sau 3 mai. Clau, pe mine tare ma distra cand se zbenguia in burtica. Va pup fetelor! N-am reusit nici asta-seara sa ma apuc de povestea cu nasterea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, ti-a ramas mafia in sange: "Acum trebuie sa exersez s-o las 5 min sa planga, ca o suspectez ca plange de rasfat..." (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Rontai 2-3 seminte si-mi petrec seara pe net. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi mananca prea putin si nu e satula de aceea plange, zau ca n-are a face cu rasfatul la o saptamana. Dar mai vorbim noi mai incolo ca nu ma crezi acum. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si apropo de teama de rasfat eu n-am simtit ca pe o povara nevoia de atentie ceruta de fata mea ca oricum ea era centrul atentiei si era toata o veselie si-o gurita stirba hlizita. Si s-ar putea sa inceapa si colicile la Sara, eu ii puneam cate o carpita calda pe burtica si-o ajuta. Pe la 3 luni am gasit o solutie (se prea poate s-o fi scris aici) acum nu-mi amintesc numele produsului si-a dormit fata mea 3 ore in lant de incepusem de-acum sa ma sperii la gandul ca ceva nu-i in regula desi ea dormea ca o zana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E o perioada tare tare frumoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uneori obositoare insa absolut speciala |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Fetelor, va dati seama ca nu prea am eu suflet s-o las sa planga. Dar sa stiti ca inca din maternitate m-au avertizat ca-i bine sa nu sar din pat la primul scancet. Roxi, mie mi-a spus o colega - mama de 4 copilasi acum mari - sa nu ascult de nimeni care imi da sfaturi pretioase si pedagogice in contradictie cu instinctul matern. Indeosebi mi-a mentionat ca la maternitate imi vor face capul calendar cu recomandari (si iata aud de la tine asta) de tipul "ignora copilul daca plange des ca se invata razgaiat" etc. Colega asta a ascultat de sfatuitori la primii 2 copii parca. La al treilea s-a intamplat sa fie o iarna f friguroasa iar copilasul foarte sensibil, in sensul ca se albastrea imediat saracutul daca nu-l tinea in contact cu corpul ei cald, asa ca pe acesta l-a purtat primele luni de viata exact ca femeile africane, intr-un sling lipit de pieptul ei. Pana si cand il schimba o facea pe cat posibil cu el agatat de ea. Stii ce mi-a spus? Ca nu a avut copil mai linistit si mai usor de crescut decat acesta, deci nici gand sa fie rasfatat. Bebelusii au tot felul de nevoi pe care nu le pot glasui, iar noi suntem acolo ca sa incercam sa raspundem la ele. Mai tarziu (banuiesc ca dupa 1 an, sa spuna fetele cu copii mari cam cand exact) sunt convinsa ca testeaza terenul si plang si ca sa obtina una-alta, dar cand e brotacel mic simt eu ca strategia cea mai corecta e sa-i acord toata atentia si dragostea mea. This post has been edited by claudia_electra: Feb 16 2009, 10:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
stiu de la amica mea ca exista si plans de rasfat. Cu toata bunavointa pentru mamici, la varsta pe care o are chiar nu poate dezvolta rasfat. E normal sa planga daca simte vreun discomfort sau are nevoie de atentie. Nu zic sa sari la orice scancet, dar tine cont ca atunci cand plange n-o face din "fitze". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai vin cu un sfat, vorbeste-i si canta-i. Gustul si auzul sunt primele simturi care se dezvolta la un copilas. E important sa va auda. M-am apucat de citit carti de crescut copii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Imi place ca educare se face ca un joc, dar unul responsabil. Inca nu mi-am facut planuri, asta ca sa nu veniti cu intrebari suplimentare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:36 AM |
|