![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am saturat sa deschid tv'ul si sa vad la stiri: '' Un alt roman a violat o italianca''...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee lasa, ca acum cateva zileo romanca a fost impuscata intr-un restaurant in Calabria!
Si nu te gandi tu, ca ei mediatizeaza toate cazurile lor naspa! Le medatizeaza pe ale noastre. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La 5juma plec acasa, am programare la epilat. Prima oara cand ma duc aici. Astept sa vad impresii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da a fot impuscata din razbunare pentru ca italienii au inceput sa'si faca dreptate singuri pentru ca legea desi ii ajuta nu este aplicata cum trebuie. Cred si eu ca sare italianul in capul primului roman care il intalneste cand un roman pentru un viol a primit arest la domiciuliu'... Exagereaza astia la tv si stiu si eu asta dar mi'e ciuda pe romanii care ne fac numele de tot rasul... Tara noastra este plina de frumuseti si oameni de toata mandria dar daca continua pleava sa comita n infractiuni ...
Bafta la epilat, sa nu urli prea tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Girlz, am o problema : se pricepe careva dintre voi la interpretat analize de sange? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ca mi-am luat acum rezultatele, mi-au iesit Hematiile, Hematocritul si nr total monocite marite :| Si nu mai am rabdare pana maine sa aflu ce inseamna. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca stiti cumva ceva sigur, sa imi ziceti si mie, daca nu stiti sigur si e de rau mai bine prefer sa nu stiu ca nu mai dorm la noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De priceput nu ma pricep, dar pot sa-mi dau cu parerea si pun si pariu, daca vreau! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
- ma gandesc ca ar putea fi vorba de o infectie inca nevindecata... o raceala ceva in genul asta! cne se mai baga? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu in primul tin pumnii stransi sa fie totul ok (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar am asa o banuiala ca este vorba de o anemie...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai cum sa fie anemie cu Hematiile MARITE? Adica am prea multe globule rosii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
In fine, nu mai vreau sa stiu nimic, maine seara ma duc la doctor si vad io amu daca mor sau nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inteles opusul, scuze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, sigur o sa fie totul bine! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine v-am regasit fetelor! Sunt din nou acasa, dar de data asta am printesa langa mine.
Acum beau un pahar de bere ca poate oi reusi si eu sa produc niste laptic. Inca n-am apucat sa citesc ce s-a scris la bar, dar mi-au transmis fetele mesajele voastre. Va multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:23 AM |
|