![]() ![]() |
Feb 16 2009, 10:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Eu nu stiu ce sa spun la subiectul asta!
Buna seara eladies! Am si io o intrebare! Am bulit ciorba! Am pus prea multa sare! Ce pot sa pun sa mai traga din sare? Ca mai mai ca sta lingura tapana... Pls? |
|
|
|
Feb 16 2009, 10:59 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
cartof
|
|
|
|
| angeldust |
Feb 16 2009, 11:02 PM
|
|
Musafir |
Mersi fetelor de incurajari pt my father, sunteti tare dragute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Din pacate el chiar nu mai are cum sa isi gaseasca ceva. A lucrat in distributie de vinuri in ultima perioada ca Area Sales Supervisor, insa orasul unde stau ai mei a stat mereu f prost la capitolul locuri de munca. In plus el are si niste probleme de sanatate, nu mai poate sa lucreze chiar orice, jobul asta ii era convenabil, desi prost platit, ca lucra cam 2 zile pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta e, de foame clar nu o sa murim, dar daca pana acum facea cu nervu ca nu are nici o ocupatie interesanta, acum mi-e ca o sa se urce pe pereti de-a dreptu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Rox, sa nu faci si tu ca ai mei, care ma tineau inchisa intr-o camera in timp ce ei se uitau la TV in camera de langa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si io normal, vedeam lumina, ce sa dorm? Si bunica-miu fie iertat, tot vroia sa mearga sa ma aduca in camera si mama-mea nu il lasa, ca cica ma invatza prost. Si ca sa imi tzina de urat tot striga "Tzuc-o bunu, aci ni-s" . Si io de dincolo "Tzuc-o bunu, dinco' vei" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cred ca am auzit povestea asta de la el de cel putin 50 de ori. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
Feb 16 2009, 11:25 PM
|
|
Musafir |
Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, cel mai important e ca tatal tau sa nu se simta "prost" asa, fara nicio ocupatie. Taica-meu (slava Domnului ca-i la pensie acum!) cred c-ar fi facut o depresie de la asa o chestie. Rox, chestia cu "dresatul" cu lasatul sa planga e de facut cel mai devreme pe la 6 luni, nu inainte. Tu-ti dai seama ce-ti derutezi copilul care invata din prima ca nu poate avea incredere in mama lui? S-apoi, vorba aia, o ai si pe mama ta sa te ajute, ce sa zica mamele fara vreun ajutor, care mai au poate si alti copii de care trebuie sa aiba grija? |
|
|
|
Feb 16 2009, 11:29 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
D-apai si eu am dus-o in marsupiu pana la 1 an. Nu statea in carut decat primele luni cand o scoteam afara si era frig si aerul tare si dormea. Apoi carutul nu prea mi-a fost de folos. Marsupiul a fost de baza.
Nu plange de rasfat, ori ii e foame, ori are pampers-ul plin sau poate sa aiba si colici, dar cel mai mult probabil plange de foame si cand plage din toti plamanii ii e foame de numai poate. Nu suge o cantitate egala de lapte la fiecare masa, la o masa suge mai mult la alta mai putin si poate suge si mai mult de o jumate de ora. Cand e satula lasa ea sanul liber, cat il tine in gurita desi a adormit e semn ca mai vrea. Asa-i Roxi instinctul matern e cel care stie cel mai bine sa-ti spuna ce sa faci. Daca vreun sfat vine in contradictie cu ce simti tu, nu-l lua in seama si fa cum simti. Cica copii nu sunt rasfatati din prea multa dragoste, ci din lipsa de fermitate. This post has been edited by Master of Norules: Feb 16 2009, 11:31 PM |
|
|
|
| kary_pink |
Feb 16 2009, 11:32 PM
|
|
Musafir |
Nevoia copilului de a fi tinut in brate
Ladies eu va spun de pe acum noapte buna, nu am fost in apele mele toata ziua, ori pana la urma e raceala ori doar nevoia de odihna... Noapte buna si vise frumoase (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Feb 16 2009, 11:33 PM
|
|
Musafir |
PAi da Kalua, tocma asta e problema, ca sigur o sa se simta f prost, si nici nu vreau sa ma gandesc, ca are la episoade depresive la activ oricum cu duiumu si e dependent de benzodiazepine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma intreb ce as putea face eu sa il ajut, da chiar nu am nici o idee.
|
|
|
|
| kalua |
Feb 16 2009, 11:45 PM
|
|
Musafir |
Valeu, angelu', sper totusi sa nu fie unul asa ca taica-meu, de gasca el, dar un pesimist la temelie. In plus cred ca le e pusa amandoura si amprenta unei alte generatii, o alta mentalitate. O intreb maine pe mama daca are vreo idee cum l-ai putea ajuta tu de la departare. Oricum, ma gandesc ca-i trebuie ocupatie, sa faca aprovizionarea de ex., cat mai multe lucruri din cat mai multe magazine. Stau la casa sau la bloc?
kary, noapte buna! |
|
|
|
| angeldust |
Feb 17 2009, 12:03 AM
|
|
Musafir |
Tata-miu e un pesimist anxios antisocial, cum e mai rau. Mai merge pe la remmy unde se enerveaza mereu, in rest nu ii place sa faca nimic. Nu suporta sa stea la cozi ca i se face rau, aia nu, aia nu.
|
|
|
|
Feb 17 2009, 12:04 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Angel, ce veste aiurea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... sorry
Criza asta a inceput sa-si faca de cap cam prin toata tara. Poate-si gaseste totusi ceva de munca in alt oras, si face naveta, eu stiu...nush ce sa zic. Ai mei au avut mereu ocupatie dupa ce s-au pensionat, mi-as fi dorit sa fie mai liberi si sa ma ajute si pe mine mai mult, ash, ti-ai gasit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ? Roxana, zic si eu ca fetele, e prea micuta sa stie ce-i ala rasfat, cred ca mai degraba plange de foame sau incep s-apara colicile. LE. Noapte buna, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! This post has been edited by sylvia_31: Feb 17 2009, 12:19 AM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 5th November 2025 - 09:49 PM |
|
|