![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, oana, bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chiar au dat aseara si aici la tv ca aceste case de amanet au conjunctura de varf momentan. Era o tipa tinerica si frumusica care nu stiu ce a dat si a primit 20 euro si era bucuroasa si de banii aia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E mama a trei copii si-i creste singura. Bine totusi ca exista posibilitatea asta. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, dear, deja a trebuit sa ies, am tinut un curs de la 8 dimineata si tocmai de pe la 5 am ore la cei mici, deci no chance sa stau in casa. Din pacate ceapa si usturoiul fac ravagii la stomacul meu. Am facut o baie in sare, mi-am pus niste ceai de inhalatie si altul de baut. Sper numai sa nu mai fac febra. Culeg tot felul de tulpini de virusi de la copii, dar parca anul asta racelile astea le-au intrecut pe toate. In alta ordine de idei, am 5 zile de cand sunt soferita cu drepturi depline si, da, am dat examenul in cele mai austere conditii, n-a fost nicicand iarna asta atata zapada si vreme rea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari, walpu! Cat mai multi kilometri fara incidente!
Pe mine iar m-au trezit vecinii si am si o zi grea azi.. Ma lupt cu Konjunktiv II... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) , trebuie sa dai de baut! Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bravo, Walpu! Felicitari! Sa dai de baut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Da, Kalua, cam asa e. E cam greu acum cu chiria asta si cu euro care a luat-o razna. In rest totul e hoki doki, e ok.
Asta-i viata cand nu ai casa si esti nevoit sa stai in chirie. Profitul care ar trebui sa intre in buzunar se duce ,zboara.Copiii sunt pe primul loc, toate cele necesare pt ei costa banuti, nu gluma. Uneori mi-i ciuda, pentru ca ai mei au casa mare cu 5 camere si mai construiesc una acum, dar asta e. Sa fim noi sanatosi si ne facem si noi o casuta. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acu sa vad ce conduc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ceai fierbinte dupa traditie (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/teae.jpg) si praji cu mango (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/MatchaMangoCake.jpg) . |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Walpu, felicitari pentru carnetul de sofer (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) mare treaba ca ai reusit sa il iei pe asa o vreme urata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Felicitari Walpu! Ai luat examenul din prima? Bravo!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Walpu, felicitari pentr carnet! Sa stii ca si eu examenul am dat in iarna in decembrie (acu cativa ani), si era zapada mare, si drumul nu era curatat inca, dar am avut noroc, pentru ca am scapat repede, am condus numai vreo 500 m, si nu m-au pus sa parchez ca era zapada prea mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce bine arata prajitura cu mango...as manca toata ziua, numai sa tin o pauza de la invatat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:25 AM |
|