![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Bafta Janis!
tinem pumnii si o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Vai mai Janis, cand magandesc ca mie mi-i rau cand vad un ac de seringa...si tu dai examen la chirurgie. Multa bafta. Iti tin pumnii.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi spunea mama ca daca bebe are colici isi calmeaza durerea daca se aseaza bebe cu burtica pe burtica mamei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa dea Domnu' Roxa sa nu aiba colici pentru ca eu am vazut'o pe fetita unei verisoare cum se chinuia mititica si plangea de ti se rupea sufletul... In popor se spune ca ori are bebe ori mama colici...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 17-February 09 Member No.: 5,888 ![]() |
bunala toata lumea
sunt noua pe aici sper sa discutam cat mai multe impreuna sa aveti o zi asa cum vi-o doriti va pupacesc |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Avem peste 1.000 de subiecte de discutie deschide. Alege. Te rog nu mai posta offtopic. Iti mut postul la
eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am senzatia ca-i ora 4 deja. Pacat ca nu e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inapoi la treaba, ca sa zboare si ziua de astazi. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari proaspetei soferite cu patalama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar sa te faci si bine ...Teoria mea este ca nu a fost destul de frig sa moara virusii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Janis multa bafta la examen! In rest toata lumea sa aibe o saptamana fabuloasa. La mine e un fel de marti ca luni caci ieri am fost liberi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va amuzati si voi un pic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Localitati: Adunatii Copaceni - Gathered Tree People Afumati - Neversober Baicoi - Youball Buhusi - Boo Buzau - Really Fat Lip Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses Ciorogarla - Nigger-River Constanta - The Steadiness Dor Marunt - Miniature Melancholy Husi - Shoo Navodari - Networkers Onesti - The Sincere Pitesti - Youdohide Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Slobozia - A Very Wrong Local Tradition Tārgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Urlati - Gimme Some Noise Voluntari - Town of Unpaid Assistants |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
NU MAI imi mai trimiteti mass message pe messenger, ca va sparg! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Io pe ala il tin deschis ca mai imi vin taskuri, nu ca sa imi bufneasca in fata. E a noua oara astazi, cu mesaje care nu ma intereseaza! Io vorbesc cu un client, poc, porcaria in fata! Ei lasa, fac alta adresa. Si nu o dau la nimeni. Cine vrea s ama gaseasca: EMAIL SAU PM. NU ma sunati intre orele 10 si 18 si nu ma sunati simbata sau duminica cu noapstea-n cap sau dupa-masa! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar daca era si Galati pe acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:12 AM |
|