IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Altheea
post Feb 17 2009, 03:17 PM
Post #361

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Io is din Slobozia la origini ha haaaa
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Feb 17 2009, 03:22 PM
Post #362

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Felicitari Walpu!

+Quote Post
Altheea
post Feb 17 2009, 03:28 PM
Post #363

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Avem o noua soferita? Bravo Walpu!
Eu sunt de rasul curcilor, am facut de 2 ori scoala si n-am dat niciodata examen. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 17 2009, 03:35 PM
Post #364

Musafir

Sorry, Maat, am uitat ca te am in lista. Eu tin lista astfel incat sa se vada contactele online si am dat crezand ca primesc numai cei pe care-i vad eu online.
In orice caz, nu era o prostie cu "daca nu dai mai departe nu te mai iubeste nimeni niciodata", era doar de descretit fruntea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2009, 03:38 PM
Post #365

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Repet: eu intre 10 si 18 sint la serviciu. Eu la orele astea muncesc. Nu conteaza daca sint online pe forum. Asta sta deschis oricum. Tot ce nu ae legatura cu serviciul intre orele astea si nici nu e o chestie care sa arda, pentru mine e prostie. Mare.

+Quote Post
Lexie
post Feb 17 2009, 03:40 PM
Post #366

Musafir

Si eu sunt la serviciu, dar o pauza pentru descretit fruntea m-am gandit ca nu strica celor carora le-am trimis glumitele.
Oricum, ti-am spus ca ti l-am trimis din greseala, nu am vrut sa te inoportunez.

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2009, 04:09 PM
Post #367

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Lexie, nu intelegi. Nu toata lumea are pauza de relaxare cind ai tu. Ia gindeste-te, sa freci db cu clientii, sa ai si un telefon, sa incerci sa cauti ceva in outlook, sa cauti si o factura prinre alte citeva mii de le ai in pc si sa iti mai bufneasca si messul in fata...
Stiu ca nu ai vrut.

+Quote Post
Lexie
post Feb 17 2009, 04:17 PM
Post #368

Musafir

Te inteleg perfect, si eu primesc zeci de mass-uri in cele mai proaste momente posibile si mai sunt si idiotenii din alea cu "ceva rau ti se va intampla daca dai mai departe/nu ai suflet/nu ai noroc" bla bla. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Nu trimit niciodata, astazi a fost o exceptie pentru ca mi s-a parut foarte amuzanta treaba cu localitatile. In rest, sunt intru totul de acord ca mass-urile suck. Si nici eu nu aveam pauza de relaxare, doar ca nu m-am putut abtine sa nu-l impartasesc atunci, pe loc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Feb 17 2009, 04:29 PM
Post #369

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

felicitari walpu!

Janis bafta multa la examen!

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 17 2009, 04:34 PM
Post #370

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(janis @ Feb 17 2009, 12:40 PM) *
Nu stiu cum e acum, dar acu 4 ani cand am dat eu asa era, conduceai foarte putin, unii abia conduceau 100-200 m si isi luau carnetul, la un examen numai pe vreo 1-2 punea politistul sa parcheze...

Eu nu stiu sa parchez, iar de condus nu am condus nici 200 de metri dupa ce am luat carnetul tot iarna, anul trecut cand erau troienii aia uriasi in Bucuresti. Unde naiba sa ma puna sa ii arat parcarile (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ? Oricum au inventat astia masina care parcheaza singura, deci de ce sa ne stresam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?

+Quote Post

174 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:02 PM