IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Feb 17 2009, 05:00 PM
Post #371

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mah, nu-mi spune si mie nimeni cum e vremea in Italia? Italiencele noastre nu sunt pe receptie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Am aflat si programul: maine seara vom ajunge in verona, unde vom dormi. Joi si vineri pana la pranz vom fi in pavia. Vineri seara inapoi in Verona. Sambata pe zi - Venezia, sambata seara dormim in Ljiubljana. Duminica plecam spre casa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Feb 17 2009, 05:06 PM
Post #372

Musafir

Szi, ce frumos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Distractie placuta! Verifica pe net cum e vremea daca nu iti spun fetele la timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Dixy
post Feb 17 2009, 05:08 PM
Post #373

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

La Torino am auzit ca e un pic de frig...da e departe de unde ajungi tu Szi

+Quote Post
kary_pink
post Feb 17 2009, 05:14 PM
Post #374

Musafir

Szi in primul rand calatorie placuta si sa ajungi odihnita pentru ca de vazut si trait este mult in zonele unde ajungi tu. Vremea este insorita dar este frig, am inteles ca soare va tot fi dar scad gradele. Acum depinde de la zona la zona si de la zi la zi... Arunca o privire aici:

meteo

Azi sunt maxime de 12 grade, maine de 10... Sambata de 5 grade. Dar aici la 12 grade este totusi frig, presiunea este ciudata, aerul este foarte uscat si rece. Daca bate si vantul simti frigul si mai mult. O maleta(helanca) subtire cu un puloveras pe deasupra si o geaca sunt potrivite. Sa ai manusi pentru ca aerul asta de aici iti usuca mainile instantaneu. Daca te misto de colo colo cu masina poti fi imbracata si mai subtire, dar daca mergi la picior sa fii imbracata bine. In plus pe aici umbla un virus al racelii... Asa ca ai grija si cat de mult te apropii de un italian racit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La Pavia vei simti frigul mai mult, zona Lombardia este mai rece si mai friguroasa. Spre Verona, Venetia deja vei simti mai cald.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 17 2009, 06:10 PM
Post #375

V.I.P.

Multumesc mult de tot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Gata, am fugit acasa sa fac bagajul.

+Quote Post
Cleo
post Feb 17 2009, 06:51 PM
Post #376

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bravo Szi! Calatorie placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 17 2009, 07:23 PM
Post #377

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Calatorie minunata, Szi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 17 2009, 07:30 PM
Post #378

Musafir

Drum bun Szi si distractie placuta!

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 17 2009, 07:50 PM
Post #379

V.I.P.

Multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deocamdata cu o mana fac bagajul, cu cealalta lucrez de acasa la un proiect ramas neterminat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In plus, Mr Szi e imbufnat ca plec, ceea ce imi creeaza o stare de tensiune si de nervi de imi vine sa nu mai plec. Sau sa plec de tot (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 17 2009, 08:03 PM
Post #380

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tare aiurea atitudinea de "ce ti`as pune bete-n roate". La cat sunt de calma, daca m-as trezi cu comportamente din astea infantile, mi-as pune manusile de box si l-as invita in ring. (IMG:style_emoticons/default/box.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:10 PM