![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, sa ai o calatorie super:) si vreme foarte buna.
Pe Dl. Szi ia-l la sentiment cum ca nu se poate bucura pentru tine etc etc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, drum bun si petrecere minunata acolo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Szi, dar nu e prima oara cand reactioneaza asa, nu? Si atunci cand ai fost in Delta. O fi ranit orgoliul masculin, e gelos sau..? Probabil ar trebui sa aveti o discutie serioasa pe aceasta tema, in momentele astea ar trebui sa te sustina...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
drum bun Szi! incearca sa profiti cat poti! lasa-l pe Mr. ca o sa ii vina si lui randu' sa plece (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, sa te distrezi! Nu lasa grijile si intrebarile sa iti strice prima ta iesire din tara! Ia si savureaza tot! Problemele le rezolvi cand te intorci... Poate pana atunci nu mai exista si dl Szi o sa-i fie prea dor de tine ca sa mai stea imbufnat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lasa ca o sa fie bine, nu-ti strica tu frumusete de calatorie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am avut acum o discutie si i-am explicat ca ar trebui sa fie mandru de mine si sa ma sustina, pentru ca am un post destul de bun in firma si ca sunt norocoasa ca am unde lucra in primul rand. Si ca firma cere ea sacrificii, dar si rasplateste eforturile depuse, daca nu acum, mai tarziu sigur. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
V-am pupat, noapte buna. Ne "revedem" luni. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Calatorie frumoasa si sa faci multe poze, sa ai cu ce sa ne incanti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaa Sz! Drum bun iubita! Si have fun! Pe la Torino vremea e relativ buna ziua! Merge de o bluzita subtirica si o geaca deasupra. Seara in schimb e frig rau! Aici tre sa ai de toate!
Iti las un PM cu nr. meu. Daca vrei da un bip si te sun eu! OK? Incerc sa ajung sambata prin zona dar nu promit! Poate ne vedem macar la o cafea! Pupicei gagici! Eu ma bag la somn ca ma termina durerea de cap! Nopate buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata!
Szi, calatorie placuta. Nu mai vine primavara asta mai repede? Cum se incalzeste putin prin martie, vreau sa-mi dau trupa pe la cresa si gradinita, ca nu mai rezist sa stau degeaba. O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Neatza, va pup repede ca am un pampers aromat de schimbat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:35 AM |
|