![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!. Althe, mai vrem poze cu grasunel. Unele in care e ciufulit si zambaret. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Raportez vreo 13 grade minus, dar soare, zapada asternuta peste tot, foarte frumos inafara faptului ca am avut portiuni de sosea - oglinda. Azi e ziua unei colege si ne da un mic dejun.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
Eu raportez in continuare o durere de cap! Si va mai zic dupa aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Mmm ce m-as plimba si eu prin Italia! N-am fost niciodata. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza
M'au omorat la Mafia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu acu' ce fac sa treaca timpul mai repede?! Happy te asteptam in Italia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, trebuie neaparat sa mergeti.
La noi a reusit grecoaica sa-si puna in cap doua departamente plus pe tanti de la contabilitate care are grija de Grecia. Chiar ma bucur, ca asa o ignoranta cu tupeu mai rar de gasit. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie neaparat sa mergem.
Eu de-abia astept weekendul care vine. Este multasteptatul weekend in care merg toti ce de la firma cu nevestele la un hotel&spa. S-a anuntat ca va ploua, deci o sa fie foarte interesant pentru ca duminica dimineata mergem pe teren cu ATV-urile, o sa fie un noroi pana peste cap. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Kary, tu esti in vacanta? De-ai timp de mafia? Nici eu n-am ajuns in Italia, dar sunt inca tanara si mai am multe de facut. Ce-mi place ca va petreceti weekendurile la hotel&spa. Aici preturile sunt cam umflate dupa parerea mea. Fata mea a fost un pic mai energica aseara si acum doarme. Abia o astept sa se trezeasca s-o spal, schimb etc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:25 AM |
|