![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxiiii! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Lapte cu bere? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxiiiiiii, bine ai revenit!
Sa-ti traiasca bijuteria si sa fie sanatoasa. Recuperare usoara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Scorpi, se zice ca daca bei bere ai lapte. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Sa-ti traiasca si infloreasca printesa! De iubit va fi iubita si stiu ca va creste frumos intr-asa o familie! Vrem poze! Cat mai multe si cat mai des! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanici, te pup, va pup, si ma interesez cum se face lapte ( ca eu nu mai tin minte cum am facut). Acum sun sa ma interesez. stiu ca e foarte important sa o hranessti exclusiv la san, sa nu vii cu completare.
pupici si strangeri in brate ( atat cat sa nu te doara operatia)!! Pe Sara o stang mai tare ca imi sunt dragi micutii de nu mai pot!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi, ma bucur sa te vad pe aici! Azi am tot asteptat sa apari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bine ati venit acasa! Eu imi fac bagajele sa plec acasa si incerc sa mai si citesc ceva pt examul de maine. Dar chef...deloc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Roxi, ce ma bucur sa te vad la bar, ma bucur sa sunteti bine!
pup mamica si printesa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bula bula pentru Sara ca sa invete de mica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) cum e prin bar pe-aici!
Bine ati revenit la casuta! Bere fara alcool va rugam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit Rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Deci o alaptezi pe sara cu bere de mica bre? Sa creasca alcoolica ca si matusa ei Angeldust? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia astept sa vad mai multe poze cu minunea, din toate unghiurile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va pupa si Sara!
Doarme momentan. Tocmai ce i-am facut baita si i-am dat de la biberon, ca deja sunt cam ranita la sani. N-o sa renunt la alaptatul la san, dar trebuie sa mai ma ajute si Doamne Doamne in acest sens. O sa-i fac si poze si-o sa vedeti tot. Deocamdata suntem un pic cam incordati si stangaci fiind la inceput. E si mami la mine si ne ajuta. Dar...vorba aceea...nimeni nu s-a nascut invatat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:28 AM |
|