IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Feb 18 2009, 02:55 PM
Post #411

Musafir

Phili (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , doare, dar trece. Sper sa-ti urmezi visul de a avea o cariera de succes in media. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu am o zi foarte plina, nu prea am avut timp sa vad ce s-a intamplat pe forum. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post Feb 18 2009, 02:56 PM
Post #412

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Szi, distractie placuta!

Phili, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) e greu tare sa te desparti cand nu s-a consumat totul...dar e bine ca v-ati dat seama la timp si asa cum ziceti si voi cine stie ce chestii faine urmeaza
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 18 2009, 02:57 PM
Post #413

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Philia @ Feb 18 2009, 01:39 PM) *
Hello!
Eu sunt acasa, m-am despartit de domnul meu...de fapt ne-am despartit de comun acord, din cauza unor discutii peste care nu am putut sa trecem si care ne-ar fi afectat pe viitor si riscau sa ne afecteze relatia si atunci nu am fi avut ce sa facem,era mai amre pacatul si probabil si complicatiile. Asa ca am luat hotararea asta, ma doare ca naiba, dar cumva o sa trec peste.

Poke, tot raul este spre bine. Vezi-ti de scoala, asta e cel mai important lucru pentru tine acum.
(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Capul sus, esti desteapta, frumoasa si tinara. Lumea te asteapta cu bratele deschise.
Fiecare experienta ne da ceva de invatat. Si eu am facut multe greseli, insa am invatat din ele, m-au ajutat sa devin ce sint acum. Nu-mi pare rau deloc. Sa nu uiti niciodata: fiecare sut in fund e un pas inainte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 18 2009, 03:01 PM
Post #414

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Philia, e bine ca v-ati dat seama acum, si nu mai tarziu cand lucrurile ar fi luat o intorsura complicata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kalua, sounds like fun! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Sunt curioasa de costumee!
Cireasa, si pe unde ai umblat in timpul asta, ce noutati ne aduci?

Eu nu am ramas impresionata de Italia. Nici barbati frumosi nu prea am vazut, cum le era reputatia. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 18 2009, 03:04 PM
Post #415

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Stiu fetelor! Cu capul stiu si tocmai de-aia am luat decizia asta. Dar pe *cea care pompeaza sange in corp* o doare si ii e cam greu sa inteleaga. Dar o dau eu pe brazda (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Asa cum zice 3A, e greu pentru ca au ramas multe planuri, multe vise si sperante, multe clipe minunate petrecute impreuna. Dar sunt mandra atat de mine, cat si de el ca am avut taria de caracter sa facem pasul asta. Si mai ales ca am avut parte de o relatie frumoasa care s-a sfarsit cu o despartire frumoasa, in ciuda faptului ca e dureroasa!
Acum ne-am propus sa ramanem prieteni, pentru ca e pacat ca dupa tot ce a fost intre noi sa ramana nimic.

Va multumesc mult pentru cuvintele de incurajare, ma ajuta mult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
happyCat
post Feb 18 2009, 04:04 PM
Post #416

Musafir

Philia (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

Asa, ca sa fiu si eu o adevarata elady acum am pus la dospit...gogosi! Daca trebuie, trebuie!

kalua, asa-i cu ''stresul'' asta, de-am avea mai mult ce bine ar fi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 18 2009, 04:33 PM
Post #417

Musafir

Phili sa fii tare ok? Ma bucur ca gandesti suficient de matur incat ai putut sa privesti situatia asa. O sa vezi ca desi acum pare ca ai pierdut o parte din tine, vise, sperante si asa mai departe, dupa o vreme o sa te trezesti ca s-au inlocuit cu altele si o sa te uiti in urma felicitandu-te pentru decizia luata.
Cat despre partea cu ramanem prieteni, baga bine la cap ce iti spun io : e ok, pentru moment, sa mai vorbiti, sa incercati un soi de amicitie, ca sa fie despartirea mai usoara. Dar nu o sa fie niciodata o adevarata amicitie intre voi si cu cat o sa va vedeti/vorbiti mai des cu atat nu o sa va puteti reface viata si sa o luati de la capat cu altcineva. Asa ca fii fata desteapta si foloseste-te de aceasta perioada de "amicitie" ca sa te obisnuiesti cu gandul ca la un moment dat va trebui sa ii dai drumul de tot. Asta daca vrei sa ai pe viitor o alta relatie sanatoasa cu cineva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 18 2009, 04:47 PM
Post #418

Musafir

Deacord cu Angel, si eu vorbesc din experienta proprie. Am incercat cand m'am despartit de fostul ( dupa 7 ani de relatie) sa ramanem prieteni, a fost de comun acord sa pastram relatia de prietenie pentru ca era prea frumoasa. Dar ne'am inselat amandoi pentru ca nu a mers, ne faceam rau reciproc si niciunul nu reusea sa'si cladeasca o alta relatie de iubire serioasa. Asa ca ne'am desprins unul de celalat de tot ( exceptii cazurile in care ne mai auzim la telefon pentru zile de nastere si alte evenimente speciale).
Chiar si cand sentimentele dispar este greu sa ramai prietenul celui pe care candva l'ai iubit, nu mai vorbesc de cate complicatii nasc cand unul sau chiar amandoi au inca sentimente...

Eu am invatat ca oricat ai iubit si oricat de frumoasa ar fi fost o relatie pentru binele propriu ''respectivul'' sa ramana doar ''un fost'', nimic mai mult...

+Quote Post
Oana
post Feb 18 2009, 04:58 PM
Post #419

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Philia, daca gandesti asa, esti deja pe drumul cel bun. Orice despartire e dureroasa si fetele au spus foarte bine ca ar trebui sa te folosesti de amicitia asta de moment. Stiu ca suna urat sa te folosesti, dar asta e. Poate veti ramane prieteni pe veci, cine stie. Momentan trebuie sa gandesti pozitiv.
Te pup si sper sa treaca cat mai repede perioada asta.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 18 2009, 05:14 PM
Post #420

Musafir

Poke, sunt socata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , mai ales ca la ultima ta vizita, parca erati bine. Te admir pentru maturitate si-mi place ca esti fata desteapta. Continua-ti scoala si sunt convinsa ca si capitolul dragoste se va regenera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . La faza cu amicitia sunt de acord cu fetele. Nu exista prietenie dupa dragoste, oricat ai incerca.

Kalua fericito (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Sa va pozati mandrelor costumate, ca tare as vrea sa va vad.

+Quote Post

174 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 09:48 AM