IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Feb 18 2009, 05:20 PM
Post #421

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Imi pare rau ca va contrazic, DAR exista prietenie dupa dragoste. Daca amindoi sint destul de maturi.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 18 2009, 05:44 PM
Post #422

Musafir

Eu una nu zic ca n-o fi exista, dar mai sanatos e fara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si pentru cei doi, si pentru partenerii lor viitori. Eu nu zic sa nu lasi loc de-un buna ziua, de doua, trei telefoane pe an, chiar lungi alea, dar atat e de-ajuns.
Fosta lui Mr. kalua mi-i draga si-i tare simpatica, are pana in ziua de azi contact si cu mama lui, mai vorbim si noi cu ea la telefon, dar din pacate ne vedem foarte rar, ea locuind la aproape 100km distanta de noi. Misto e ca ea a nascut copiii (are gemene) la vreo jumatate de an dupa mine, deci am avut si din punctul asta de vedere multe de discutat.

+Quote Post
bulina
post Feb 18 2009, 05:46 PM
Post #423

Musafir

Io-s un pic confuzata. Phili parca ieri iti sarea lumea-n cap pe-aici prin bar cand tu expuneai scenarii cu copil, maritat si casa (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cat timp a durat relatia asta?
Cred ca cel mai important este ce ai invatat din ea...

+Quote Post
pescarush
post Feb 18 2009, 06:25 PM
Post #424

Musafir

Philia, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Esti tanara, vei trece peste asta si vei merge mai departe.
Si eu sunt de acord cu fetele ca cel mai sanatos este sa ramana doar un fost si atat. In special pentru viitorii parteneri. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 18 2009, 06:30 PM
Post #425

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Colega imi mananca ficatii! Care by the way sunt sanatosi si mai am nevoie de ei!
Poke! Sorry iubita!
Dar daca e de comun acord, probabil e spre binele vostru! Be strong girl! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bulina
post Feb 18 2009, 11:58 PM
Post #426

Musafir

si iaca asa ninge in aceste momente:

(IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/DSC_000212.jpg)

+Quote Post
kalua
post Feb 19 2009, 12:13 AM
Post #427

Musafir

Si la noi a nins ieri toata ziulica, dar azi a luat o pauza. Maine cica iar ii trage una buna. Dar am auzit azi ca cica exista o regula pentru aici: daca ninge multisor in februarie, martie va fi fara zapada si destul de caldut. (IMG:style_emoticons/default/punkistul.gif)

Eu mi-am pimpuit un pic budigaii cu manecuta pentru vineri, sunt autentici si au cel putin 120 de ani. Sunt cusuti atat de bine si ata e atat de rezistenta incat a trebuit sa tai in material pentru ca n-am fost in stare sa desfac o cusatura dubla.
Sunt crapati in fund, se leaga cu o ata de brau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 19 2009, 12:26 AM
Post #428

Musafir

Sexy Kalua scrie pe tine. Neaparat vrem poze. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

Eu ma arunc in asternuturi, noapte buna si vise frumoase ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 19 2009, 12:38 AM
Post #429

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Sweet, nu fac nimic fenomenal si cu care sa ma laud. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Muncesc si incerc sa supravietuiesc crizei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mai, nici eu nu prea cred in prietenie dupa dragoste. Mi se pare cam greu de realizat... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 19 2009, 09:28 AM
Post #430

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Is tare obosita! Culcat tarziu, dormit pe o singura parte, trezit amortita si acum dureri de spate! Dar in rest va jur ca-s bine! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O zi buna eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 02:04 PM