![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
aici deja e primavara,am vazut pomi infloriti pe strada
Va trimit si voua un pic de soare (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Cand am citit ca happy scrie de Zibba, m-am gandit ca si-a inceput ziua cu o dusca de whiskey. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu, dom'le, serioasa cum o stim happy a noastra, sigur e cu ceaiul in fata. Zibba, bine-ai revenit! Mai zi-ne de tine, lucrezi tot in spital? La ce sectie? Buna,Kalua! Merci frumos de re-primire! Da,lucrez tot in spital ,sunt rezidenta pe Medicina familiara si comunitara care inseamna medicina de familie si urgente la un loc,aici nu exista specializae de urgente aparte ca la noi,asa ca lucrez si in spital und fac garzi de urgente ,dar si intr-un ambulatoriu(dispensar) unde sunt ca medic de familie.Bine cum sunt rezi,acum ma specializez.poate iti mai aduci aminte ca acum aproape 2 ani eram fleasca de frica examenelor,le-am trecut si sunt tare fericita si mandra de mine(romanca tot romanca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ),mai ales ca imi place tare mult ce fac.Nici nu se compara sistemul sanitar de aici cu cel de acasa.Nu visam eu sa lucrez vreodata cu atata placere. Dar ca s-o spun pe-aia dreapta visez ca intr-o zi sa ma intorc acasa si sa fac acolo ce fac aici. Multumesc tuturor de buna venit,nu numai Kaluei....muahhhh |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Philia cam asa e cu prietenia dupa o relatie, e posibil sa se reinnoade relatia.
Si eu am avut o relatie in care eram implicata pana in adancul sufletului daca pot spune asa. Si dupa ce ne-am despartit tot ne mai vedeam din cand in cand si pot sa spun ca greu l-am uitat si mai ales ca nu mi-a facut deloc bine acele intalniri, ca l-as fi uitat mai usor fara ele. Si acum daca ne vedem vorbim si faza naspa ca daca unul dintre noi ar face un pas nus ce ar urma, asa ca e mai bine sa iti impui -e tare greu- ca treptat sa nu te mai gandesti la el asa incet, incet o sa-l uiti. Si ocupati timpul nu lasa gandurile sa te duca cu gandul la el, inevitabil asta o sa se intample o perioada pana il uiti, da' macar daca esti ocupata o mare parte din timp poate treci mai usor peste greul ce te apasa. Nu s-a inventat o pastila pt. suflet ca tare-i buna in uneori.(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) This post has been edited by Master of Norules: Feb 19 2009, 12:11 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Poate ajung si pe la facultate sa vad temele de licenta. Da' e asa urat afaraa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Rozy, deci si tu esti cu licenta anul asta? Cine mai e?? V-ati apucat, cum merge? La mine la fac, unii deja avanseaza spre stadii terminale. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu mi-am ales o tema asa complexa, o sa ma infund in carti, bibliografii, cautat-analizat studii de caz pertinente. Si m-am mai plans deja ca suntem printre singurele fac care dau si examene finale, din toti anii. This post has been edited by sweet_girl: Feb 19 2009, 12:32 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt in anu 3 abia,si fac 4. Dar se afiseaza de pe acum temele. Abia la anu licenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet si Rozy bafta multa si spor (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Si eu am dat examene finale... Eu la timpul meu Lucrarea de Diploma o aveam gata din martie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) 70 de pagini din care fiecare juma' de pagina era plina de note de subsol. Si asa au impresionat acele multe note de subsol incat am fost foarte laudata pentru asta. Imi vanduse mie pontul al meu profesor si a avut dreptate... Sweet important este sa ai un plan dupa care sa te ghidezi si ca sfat ti'as spune sa nu cauti bibliografii peste bibliografii pentru ca oricum majoritatea vorbesc despre acelasi lucru si te zapacesti si tu. Acum depinde si in jurul a ce se structureaza lucrarea ta... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Buna ,
La Bucuresti e urit de tot! AM iesit pe afara si e o mocirlaa.. Ninge intruna, dar din aia apoasa si mai bate si vintul. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Din martie? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bravo!
Da, asa e cu notele de subsol, si la noi este o obligatie. Un plan bine structurat am, cu idei si concepte-cheie, insa foarte amplu si complex. Si tu de unde si cum ai scris 70 de pagini? Cam atat trebuie sa fie si la noi..insa acum cand ma gandesc mi se pare enorm.. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, exact cu ceaiul in fata sunt acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Sweet, scire si tu cu litere mai mai si mai labartat, sa vezi cum se inmultesc paginile! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Dar poti sa scrii cu orice caractere vrei tu?
Noua cand am facut atestatul ni s-a pus in vedere sa scriem cu 12 sau 14...nu mai tin minte exact... Eu ma gandesc ca nu-i prea mult 70 de pagini pt licenta. Eu am avut lucrarea de atestat de vreo 34 de pagini... Hm...! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, ce tinere sunteti voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... auzi la ele licenta. Phiiii
scorpirescu cel batran |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:11 PM |
|