IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Feb 19 2009, 01:33 PM
Post #451

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

De obicei se scrie cam peste tot cu 12 TNR, 1.5 spatiu intre randuri. Atestat la ce, Philia?

Ehh Scorpi, lasa ca nici noi nu suntem mai tinere, nu vezi si tu copiii din ziua de azi, mult mai emancipati. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Feb 19 2009, 01:33 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Feb 19 2009, 01:36 PM
Post #452

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Cand am terminat liceul!
Atestat de antrenor, sweet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 19 2009, 01:38 PM
Post #453

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(ZIBBA @ Feb 19 2009, 11:26 AM) *
Buna dimineata fetelor!

A trecut atata timp de cand nu am mai intrat pe aici ca mi-e si rusine s-o spun...dar sa stii ca din cad in cand m-a mai uitat sa vad ce faceti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Si cum la aceasta ora lumea e pe la barulete sa ia mica dejun si sa stea la 2 vorbe,m-am gandit ca aici v-as gasii ,asa ca m-am apucat sa scriu in acest topic.
poate nu ma credeti ,dar acum cand va scriu am o sensatie ca aceea cand te pregatesti sa te intalnesti cu vechi prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp si abia astepti sa vezi cum sunt ,ce au mai facut.
Sper ca toata lumea e bine si mai sper ca aceasta "criza "sa nu afecteze prea mult vietile voastre.
Nu stiu daca va mai amintiti ,eu locuiesc in Barcelona,aici lumea chiar e afectata de criza.Creste somajul,lumea nu mai e chiar asa de amabila,in fine,se simte.Din fericire pe mine direct nu m-a lovit inca si sper sa nici n-o faca.Insa vad ce se intampla in Romania noastra draga si mi se pare ca am in fata o haita de caini turbati care trag de un ciolan si asa ros de tot .Nu stiu daca am mai crescut,m-am mai maturizat,insa sincer ma doare sufletul sa vad ce se intampla acolo cu populatia,mai ales ca am acolo toata familia.Sa speram ca o data si o data o sa incepem si noi sa urcam si nu vom mai fi mereu la vale...

va pup dulce pe toate si va urez o zi buna

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 19 2009, 01:46 PM
Post #454

Musafir

Sweet 70 pagini nu este mult, erau si cu 120 pagini dar mie prof' mi'a spus sa nu depasesc 70 pentru ca o lucrare prea lunga plictiseste... Pai in functie de cate capitole si subcapitole ai imparti, plus studii de caz, analize, nota personala ( de vreo 3 pagini sau chiar mai mult), notele de subsol...ajungi iti spun eu la 70. Ia'o usor cu introducerea, apoi cu fiecare capitol si subcapitol, intai schematic cam ce ar trebui sa cuprinda si apoi mai pe larg... Si la sfarsit nu uita de nota personala, de ce ai ales aceasta problema, ce'ai dori sa schimbi, sa inlocuiesti, sa aduci nou, ce ai pastra, etc... Multi profesori se uita doar la nota personala...

Vezi sa ai o lucrare echilibrata, adica nu 20 de pagini la un subcapitol si doar 2 la altul...Iar introducerea sa fie scurta si la obiect...

Despre ce este lucrarea ta?

+Quote Post
albinuza
post Feb 19 2009, 02:55 PM
Post #455

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Yeah, i feel old and ugly!
Aici e frumos afara, e o temperatura de primavara asa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am fost anuntati ca nu muncim nici maine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
AM o groaza de treaba...

+Quote Post
Philia
post Feb 19 2009, 03:27 PM
Post #456

V.I.P.

In craiova e totul alb!
Nu imi vine sa cred...pana acum 15 minute ploua, si acum s-a acoperit totul!
Nu mai vreau iarna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 19 2009, 03:29 PM
Post #457

Musafir

Apai eu ma simt bunica, citind pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bafta fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sweet, tu ce studiezeiÉ Parca ai mai spus, dar am uitat.
Zibba si Ciresica, welcome back! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 19 2009, 03:31 PM
Post #458

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E super, de ce nu mai vrei, ca nu a fost zapada deloc anul asta. Parca vine Craciunul! Deseara ies la plimbare! Uraaaaaaaaaaaa!!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ninge ca-n povesti!

PS: Eu vin dinzone unde zapada era cit casa, deci nu ca nu ma deranjeaza, dar imi place la nebunie!!!!
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

In copilarie, am vazut la Macin zapada de 1,5 metri, la Iasi la fel, la mine doar de 2 metri.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma duc sa ma plimb in zapada cu Ara. Ara nu a vazut zapada niciodata pina acum!

+Quote Post
kary_pink
post Feb 19 2009, 03:32 PM
Post #459

Musafir

Maat imi place despre tine cand te bucuri asa frumos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 19 2009, 03:34 PM
Post #460

V.I.P.

Pai si mie mi-ar fi placut zapada de sarbatori...Dar acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Astept Pastele, nu Craciunul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:16 PM