IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Feb 19 2009, 04:58 PM
Post #471

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus!
Si la noi ninge de cateva zile(imediat se implineste o saptamana). Se asterne noaptea, ziua se topeste, noaptea iar se aseaza...Un cosmar!
In alta ordine de idei, am ramas datoare cu ceva povestiri de la munte. Ei bine, anul acesta nu a fost la fel de frumos ca anul trecut. Mi-a fost rau si nu m-am simtit bine, iar asta s-a vazut. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu am avut chef de nimic si nu m-am distrat. Abea am asteptat sa ajung acasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am fost costumata in clovn, iar pe olandez l-am ridicat la rangul de faraon.
Nu pun poze, pentru ca nu-mi place cum am iesit in ele. Prea se vede ca nu vroiam sa fiu acolo.
Peisajul si plimbarile zilnice au incercat sa traga balanta spre partea "ce bine si frumos e aici", se vede insa treaba ca nu destul.
Serviciul nu-mi mai da sadisfactia de anul trecut. Patronii promit vremuri mai bune si timp mai ocupat, insa pana acum nu s-a intamplat nimic. Acum, cand tai frunza la caini majoritatea timpului sunt mai obosita, mai nervoasa si mai irascibila ca atunci cand nu-mi vedeam acpul de treaba. Vreau vremurile alea inapoi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma ajutau sa trec cu bine peste fiecare zi, ma faceau sa uit problemele personale si puteam dormi noaptea.
Cer mult, nu?
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Feb 19 2009, 05:15 PM
Post #472

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Sweet la nevoie dau o mana de ajutor,daca vrei un capitol despre markenting si tehnici de comunicare in campaniile electorale frantuzesti imi spui din timp, poate iti mai dau vreo idee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Teo imi pare rau ca nu te-ai simtit bine (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 19 2009, 05:16 PM
Post #473

Musafir

Teo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) din pacate treaba cu jobul nu prea poti s-o schimbi, in conditiile astea de criza. In famile, in schimb, tu stii. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Am stat si eu asa cativa ani, si sa stii ca consider ca i-am pierdut degeaba. Cand am pus piciorul in prag (dar serios), s-au schimbat lucrurile. oricum, le-as fi schimbat, fie singura fie in doi, ca imi ajunsese. Fiecare are o limita si cand este atinsa, ia masuri. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Apropo de criza asta, eu inca n-am auzit de nici un fost coleg sa-si fi gasit ceva, pana acum. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Bleky, iti tin pumnii pe maine, sa fie totul bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 19 2009, 05:17 PM

+Quote Post
Cindy
post Feb 19 2009, 05:35 PM
Post #474

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Bleky, it could help. Ai asa ceva la indemana? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
happyCat
post Feb 19 2009, 05:38 PM
Post #475

Musafir

Vai Pesca, chiar asa mare problema e cu somajul? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oare cand or sa inceapa sa se imbunatateasca lucrurile, ca sunt atatia oameni care sunt afectati?

Teo, imi pare rau de problemele tale, macar ai un serviciu, bun si ala.

+Quote Post
blekytza
post Feb 19 2009, 05:54 PM
Post #476

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

da Sweet as avea ceva la indemana;

+Quote Post
Diana.
post Feb 19 2009, 06:14 PM
Post #477

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ma duc acasa. Ninge tare de tot in continuare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 19 2009, 06:25 PM
Post #478

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sunt atat de obosita ca-mi vine sa plang! Am muncit azi cat pentru toata frecarea de menta de pana acum! Ma doare in dos de la scaun! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 19 2009, 06:29 PM
Post #479

Musafir

Bleks, tin si eu pumnii!

Fetelor, eu, care am peste 40 de ani, nici nu cred ca mi-as mai gasi vreun serviciu in conditiile actuale. Nici nu vreau sa ma gandesc!

Comitetul angajatilor (sau cum i se zice corect?) ne ofera un mic party azi, dupa slujba, trec pe-acolo in drum spre casa.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 19 2009, 06:36 PM
Post #480

Musafir

Kalua, si-n tara la peste 40 de ani e greu sa-ti gasesti de lucru. Ideal e sa ajungi la varsta asta si sa fii pe post de conducere, ca atunci nu mai comenteaza nimeni. Eu asa tintesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Distractie placuta la party! Abia astept sa te vad si cu pantalonii aia de carnaval.

Picea doarme. Incep sa fiu din ce in ce mai relaxata in prezenta ei. E firesc doar sa nu doarma si sa manance. Avem si chef de joaca un pic.
Pesca, sunt alaturi de tine.

+Quote Post

174 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 06:01 PM