![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
Si la noi ninge de cateva zile(imediat se implineste o saptamana). Se asterne noaptea, ziua se topeste, noaptea iar se aseaza...Un cosmar! In alta ordine de idei, am ramas datoare cu ceva povestiri de la munte. Ei bine, anul acesta nu a fost la fel de frumos ca anul trecut. Mi-a fost rau si nu m-am simtit bine, iar asta s-a vazut. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu am avut chef de nimic si nu m-am distrat. Abea am asteptat sa ajung acasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am fost costumata in clovn, iar pe olandez l-am ridicat la rangul de faraon. Nu pun poze, pentru ca nu-mi place cum am iesit in ele. Prea se vede ca nu vroiam sa fiu acolo. Peisajul si plimbarile zilnice au incercat sa traga balanta spre partea "ce bine si frumos e aici", se vede insa treaba ca nu destul. Serviciul nu-mi mai da sadisfactia de anul trecut. Patronii promit vremuri mai bune si timp mai ocupat, insa pana acum nu s-a intamplat nimic. Acum, cand tai frunza la caini majoritatea timpului sunt mai obosita, mai nervoasa si mai irascibila ca atunci cand nu-mi vedeam acpul de treaba. Vreau vremurile alea inapoi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma ajutau sa trec cu bine peste fiecare zi, ma faceau sa uit problemele personale si puteam dormi noaptea. Cer mult, nu? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Sweet la nevoie dau o mana de ajutor,daca vrei un capitol despre markenting si tehnici de comunicare in campaniile electorale frantuzesti imi spui din timp, poate iti mai dau vreo idee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Teo imi pare rau ca nu te-ai simtit bine (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) din pacate treaba cu jobul nu prea poti s-o schimbi, in conditiile astea de criza. In famile, in schimb, tu stii. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Am stat si eu asa cativa ani, si sa stii ca consider ca i-am pierdut degeaba. Cand am pus piciorul in prag (dar serios), s-au schimbat lucrurile. oricum, le-as fi schimbat, fie singura fie in doi, ca imi ajunsese. Fiecare are o limita si cand este atinsa, ia masuri. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Apropo de criza asta, eu inca n-am auzit de nici un fost coleg sa-si fi gasit ceva, pana acum. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Bleky, iti tin pumnii pe maine, sa fie totul bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 19 2009, 05:17 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bleky, it could help. Ai asa ceva la indemana? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Pesca, chiar asa mare problema e cu somajul? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oare cand or sa inceapa sa se imbunatateasca lucrurile, ca sunt atatia oameni care sunt afectati?
Teo, imi pare rau de problemele tale, macar ai un serviciu, bun si ala. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
da Sweet as avea ceva la indemana;
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma duc acasa. Ninge tare de tot in continuare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sunt atat de obosita ca-mi vine sa plang! Am muncit azi cat pentru toata frecarea de menta de pana acum! Ma doare in dos de la scaun! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleks, tin si eu pumnii!
Fetelor, eu, care am peste 40 de ani, nici nu cred ca mi-as mai gasi vreun serviciu in conditiile actuale. Nici nu vreau sa ma gandesc! Comitetul angajatilor (sau cum i se zice corect?) ne ofera un mic party azi, dupa slujba, trec pe-acolo in drum spre casa. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, si-n tara la peste 40 de ani e greu sa-ti gasesti de lucru. Ideal e sa ajungi la varsta asta si sa fii pe post de conducere, ca atunci nu mai comenteaza nimeni. Eu asa tintesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Distractie placuta la party! Abia astept sa te vad si cu pantalonii aia de carnaval.
Picea doarme. Incep sa fiu din ce in ce mai relaxata in prezenta ei. E firesc doar sa nu doarma si sa manance. Avem si chef de joaca un pic. Pesca, sunt alaturi de tine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 06:01 PM |
|