![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt tot la serviciu si m-a apucat o durere de stomac de nu vad bine. Nu-mi dau seama daca e foame sau altceva. Si e drumul lung pana acasa, unde-i cozy si bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pupa picea! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-e o foame de nu mai pot. Am tot mancat niste mandarine dar parca mai rau e dupa ele.
Roxi, pai si pe post de conducere nu e garantat 100% ca cineva isi poate pastra jobul in cazul in care firma are probleme financiare. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy da, dar macar cauti altul pe aceeasi pozitie. Ca n-angajeaza nimeni un director, daca n-are acelasi gen de experienta in spate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Roxanica si cate posturi de manageri apar prin anunturile de job-uri? Sunt rare de tot, ca de obicei ii selecteaza din cadrul firmei.
Nu exista o reteta a succesului, si cred ca la fel de usor zbori si ca angajat si ca director daca firma e falimentara. This post has been edited by Master of Norules: Feb 19 2009, 07:38 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am vazut atatea cazuri cand managerii au zburat primii... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu e cu nimic mai sigur, din contra. Ca sa nu spun, ca de cate ori se schimba CEO-ul, sau este vanduta firma, managerii sunt primii vizati. Nici nu stii cum e mai bine, cred ca nicicum.
Aici sunt anunturi cu joburi de manageri, foarte rar ii selecteaza din firma. Oricum, cautarea mie mi se pare cateodata chiar mai grea atunci cand ai experienta solida in spate. Ca sa nu spun, daca ai fost dat afara, trebuie sa stii sa dai explicatii, ce s-a intamplat, cum, de ce. (nu in cazul in care sunt lay offs din cauza crizei). Iar sa te duci pe o pozitie mai joasa, chiar daca la un moment dat ai accepta, constrans de situatie, nu te angajeaza nimeni, pe motiv ca esti overqualified. This post has been edited by pescarush: Feb 19 2009, 08:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce a nins, Maat!
Si pe mine ma doare stomacul de nu mai pot, dar de la prea mult mancat. Nu ma invat minte niciodata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuuuuuuuuu ce fain si eu vreau multa zapada, sper sa ne tulim acasa, nus daca wee asta, da' celalalt sper.
Gash azi am fost defecta toata ziua am avut senzatia ca e vineri desi stiam ca e joi, da' mai launecam si ziceam ca maine sambata. Ma duc si eu imediat la somn. Noapte buna ladies. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca e varianta romanizata de la "gosh" as in "oh my gosh".
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:45 AM |
|