IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Feb 12 2009, 09:10 PM
Post #51

Musafir

Iuhuuu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buna seara ,eu taman am venit de la munca
Maine muncesc toata ziua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pupicei la Sara& mamica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Feb 12 2009, 09:11 PM
Post #52

Musafir

Roxa nu gasesti la farmacie niste nipple shields din astea:

(IMG:http://images.allegrocentral.com/2E/67/8ab281020bb66dff010bb69653671d27-PRODUCT-MEDIUM_IMAGE.jpg)

Sigurat nimeni nu s-a nascut invatat!

This post has been edited by bulina: Feb 12 2009, 09:12 PM

+Quote Post
pescarush
post Feb 12 2009, 09:39 PM
Post #53

Musafir

Roxy, bine ati venit acasa. Va pup si eu. Sa stii ca si eu am folosit mameloane de silicon, ca cele puse de Bulina in poza, sunt foarte bune, si n-am avut rani deloc. Ar trebui sa fie si in Romania, ca si eu de acolo le-am avut. Incearca la farmacii.
Asteptam poze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 12 2009, 09:40 PM

+Quote Post
Fanny
post Feb 12 2009, 09:56 PM
Post #54

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Roxi, ma bucur c-ai ajuns cu bine acasa. Te imbratisez cu mult drag. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 12 2009, 10:12 PM
Post #55

Incurabil

Member No.: 868

Bine-ai venit acasa, mamico (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Ce laptic ii dai Sarei ? Eu Dianei i-am dat Morinaga (japonez (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif) ), cica avea enzime apropiate de cele din laptele de mama.

Angel, n-am idee ce poa' sa insemne nr. mai mare de hematii. Stiam ca daca sunt mai putine e mai rau. Probabil ceva de la splina, nush. Te-ai fortat in ultima vreme ?

+Quote Post
janis
post Feb 12 2009, 10:21 PM
Post #56

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

QUOTE(angeldust @ Feb 12 2009, 06:05 PM) *
Girlz, am o problema : se pricepe careva dintre voi la interpretat analize de sange? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Ca mi-am luat acum rezultatele, mi-au iesit Hematiile, Hematocritul si nr total monocite marite :| Si nu mai am rabdare pana maine sa aflu ce inseamna. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Daca stiti cumva ceva sigur, sa imi ziceti si mie, daca nu stiti sigur si e de rau mai bine prefer sa nu stiu ca nu mai dorm la noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hematiile si hematocritul (volumul ocupat de hematii in sange, exprimat in procente) marit inseamna hemoconcentratie, adica sangele este mai concentrat decat ar trebui, poate avea multiple cauze (hipoxie, pierdere de lichide undeva prin organsim, hiperfunctie medulara etc.), una foarte simpla ar fi faptul ca ai baut putine lichide in ultimul timp, sau ai facut si mult sport, si ai pierdut lichide prin transpiratie, sau daca ai fost racita si ai avut febra mare, la fel pot cauza hemoconcentratie. Sa nu te sperii, cat de marit era?

Iar cresterea monocitelor este cauzata deobicei de o infectie, chiar si de o raceala, dar si regenerarea hematiilor cauzeaza o crestere usoara a monocitelor (iar la tine chiar era mare numarul de hematii).

+Quote Post
Fanny
post Feb 12 2009, 10:29 PM
Post #57

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

infectie? raceala? Eu vreau atestarea publica a globei de cristal pe care o detin, daca doctorul lui Angel confirma diagnosticul meu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 12 2009, 10:31 PM
Post #58

Incurabil

Member No.: 868

Eu cred ca mai degraba de la sport i se trage, parc-a zis Angel c-a dat pe la sala zilele astea.

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 12 2009, 10:36 PM
Post #59

Musafir

Welcome Roxana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pe cine seamana Sara?
Eu vreau sa vina primavara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu nu vreau sa va zic la ce concluzii am ajuns cautand pe internet rez anlizelor, mai bine asteapta pana maine, conteaza si cat de mare e diferemta fata de normal.

This post has been edited by LostWhispers: Feb 12 2009, 10:38 PM

+Quote Post
janis
post Feb 12 2009, 10:46 PM
Post #60

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Monocitele cresc in foarte multe situatii, de la infectii cronice, netratate, pana la boli autoimune sau mononucleoza. Eu cred ca in cazul tau erau monocitele marite din cauza regenerarii excesive de hematii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In cazurile astea se repeta deobicei analizele dupa vreo 2-3 saptamani in care incerci sa bei mai multe lichide, adica in limite normale, mai multe comparativ cu cat ai baut inainte:), si se interpreteaza inca odata analizele. Dar oricum o sa-ti spuna maine medicul, eu inca modulul de hematologie nu l-am facut, numai medicina interna, dar iti spun sigur ca nici medicul de familie nu are cine stie ce cunostinte de hema, asta fara sa fiu rea, o sa-ti spuna cam aceeasi chestii ce ti-am scris si eu aici, poate mai la obiect avand in vedere ca o sa fii acolo ca sa-i raspunzi la intrebari si o sa aiba si analizele tale in fata.

La Cluj ninge de azi dimineata, traficul blocat, si in fata blocului avem un strat de vreo 10 cm deja daca nu mai mult...Si eu as vrea sa vina primavara. Dar partea buna e ca mai petrecem un ultim weekend la schi.

+Quote Post

174 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 06:18 PM