![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Buna seara! am venit cu vesti foarte bune de la medic, rezultatul testului a fost Negativ!!! este un chist benign pot sa stau linistita, de acum incolo, voi fi supravegheata mai atent de medicul meu si am o gramada de unguente de aplicat zilnic; in rest sunt foarte fericita Slava Domnului ca am scapat! Doamne ajuta, Bleky, ma bucur enorm !!! Multa sanatate in continuare. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky eram foarte curioasa de rezultat si nu stii cat ma bucur sa aflu ca este negativ (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Irinica bine ai venit pe la bar, te asteptam mai des (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi las ca este nevoie si de o perioada de leneveala, se regenereaza trupul si mintea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ladies va pup pe toate in parte si va doresc un weekend de vis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Safe to Good Blecky ce bine. Cred ca ai rasuflat usurata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Blecky, je suis tres contente pour toi (e bine asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am ajuns acasa, am papat, acum intru sa fac o baie si dupa inapoi in pat! Maine vreau sa ma duc la un targ intr-un oras apropiat, sa vedem care e treaba. Ma doare spatele in continuare, si am junghiuri la ovare! Da ma fac io mare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
da sunt foarte usurata, atentie nu usuratica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
da Albi e bine, mai trebuia un accent pe acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma bucur ca va bucurati de bucuria mea, parca asa se spune |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eeee da stiu ca mai trebuia cate un accent, da' nu ma descurc cu tastatura sa pun accent. Ce sa fac?
(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma bucur ca esti bine! Da ce unguente ti.a dat? Pentru ce? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
ceva pe baza de hormoni, cu concentratie mare momentan dar care se va diminua treptat treptat
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si pe mine ma doare un muschiulet paralel cu coloana, tre' sa ma duc la somn ca protesteaza muchiuletul.
|
|
|
![]()
|
|
Am facut baita, si acum sunt din nou in pat!
Si pe mine tot pe langa coloana ma doare, pe la mijlocul spatelui.. Ma bag sa ma uit la un film... Va pupacesc, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Bleki, ce mult ma bucur ca ti-a iesit testul negativ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi, durerile astea de ovare sunt cam dese la tine, racesti repede? Roxanica, ce mai face printesuca ta ?(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pesca ai mare dreptate cu intuitia asta. Eu imi ascult temerile mele. Daca simt ca ceva nu e bine, daca am o mica nesiguranta prefer sa ma mai gandesc. Asa m-a invatat viata asta grea. Vorbesc de parca as fi o babaciune cu cine stie ce sac de experienta in spate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Un sfarsit de saptamana plin de relaxare si odihna pentru toata lumea care munceste. Lumea care a lenevit in timpul saptamanii sa munceasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:09 AM |
|