IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Oana
post Feb 22 2009, 01:50 PM
Post #551

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) 0-Neata cu intarziere. Eu am muncit mult si azi.
Pasiunea sotiorului pt jocuri de noroc m-a cam pus pe ganduri. Sunt foarte stresata in ultima vreme. Nu aveam destule probleme, greutati cu bebelusii care nu sunt usor de crescut. Acum mi-a mai trimis Dumnezeu o povara mai grea de cat am crezut. S-ar putea pe asta sa nu o mai pot depasi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu stiu ce sa mai fac sa fie bine. Cred ca vom merge impreuna la un psiholog. Eu incerc tot ce se poate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

O duminica frumoasa!
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Feb 22 2009, 07:20 PM
Post #552

Musafir

Hello fetele!

Am venit din weekend - cam dezastru. Hotelul la care am stat, desi hotel cu renume, nu m-a impresionat deloc. A fost foarte aglomerat, copii care urlau si se agitau peste tot, serviciile au lasat de dorit, in special cand am luat masa la restaurant. In fine, toti ceilalti s-au simtit bine, nu i-a deranjat zgomotul si agitatia.
M-a mancat undeva sa ma duc la piscina si la sauna si acum nu stiu ce sa imi mai pun pe fata pentru ca s-a inrosit tare si arat ca o patlagea cu punctulete rosii.
Weekendul s-a icheiat cu o ora de mers cu quad-bike-urile pe teren accidentat, prin padure si prin multe baltoace si a fost super. Am pus si o poza pe grup.

Scorpi, aici numerele care incep cu 0800 sau 0845, chestii in genul asta sunt de obicei call centers, serviciile pentru clientii de la anumite banci sau diverse firme. Cine stie, poate ti-ai lasat numarul de telefon prin Irlanda pe undeva si poate te-au sunat de la ceva firma cu scop de marketing. Samsing like that.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 22 2009, 09:21 PM
Post #553

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi 3 chestii bulite, m-am tot jumulit eu azi dimineata si mi-am tras niste sprancene subtiri si mie nu-mi plac defel sprancenele subtiri. Acu' astept sa-mi creasca cam in cat timp pot sa le dau alta forma stie careva. M-apuca machiatul si mi-am tras un machiaj, de a trebuit sa-l sterg, parca eram de la circ. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E grele, tre' sa mai studiez.
Si am facut gogosi si nu prea mi-au iesit. So azi trebuia sa stau cuminte, sa nu fac nimic.
Am fost in parc, apoi la mall ca era teatru de papusi a fost fan s-a distrat fetita mea. Aici au repezentatii mai faine decat in Bv. cei de la teatru de papusi.

This post has been edited by Master of Norules: Feb 22 2009, 09:22 PM

+Quote Post
pescarush
post Feb 22 2009, 11:05 PM
Post #554

Musafir

Mon, cam in 6-8 saptamani cresc sprancele atat incat sa le poti da alta forma. Ti-as recomanda o cosmeticiana data viitoare, pentru rezultatul dorit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oana, sper sa reusesti sa gasesti strategia care sa dea roade. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Daca nu merge din 2-3 incercari, sfatul meu ar fi sa nu pierzi prea multi ani prinsa in capcana asta.
Concentreaza-te pe ceea ce ai tu de facut sa le poti asigura copiilor un trai decent (sau macar minim necesar) si ai grija de tine si de copii. Eu iti tin pumnii sa reusesti sa obtii ceea ce e mai bine pentru tine si copii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am scos-o pe Sunny la plimbare si m-a fugarit de-am scos limba de-un cot. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sa nu mai spun ca n-am mai simtit nici frigul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 22 2009, 11:08 PM

+Quote Post
blekytza
post Feb 22 2009, 11:12 PM
Post #555

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Buna seara dragutelor!
eu am petrecut un weekend in aer liber, cu plimbare la munte la zapada; am fost si la carnaval! ce mai asa relaxare nu am mai avut de ceva timp, mi-am incarcat bateriile pentru saptamana de lucru intens care vine!

+Quote Post
Fanny
post Feb 23 2009, 08:30 AM
Post #556

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 23 2009, 08:55 AM
Post #557

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! M-am trezit la 4 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 23 2009, 09:25 AM
Post #558

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata.
Acu' stiu cat tre' sa ma bag in ele Pesca. Si cand ma duceam la cosmetica ii ziceam tipei ca nu le vreau subtiri si tot subtiri ieseau pana la urma. Oi vedea.
Multam Pesca.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 23 2009, 09:47 AM
Post #559

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata fetele. M-am intors. A fost de vis. O sa va povestesc mai incolo, ca acum am o gramada de treaba de recuperat. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 23 2009, 10:00 AM
Post #560

Musafir

Neata si de aici!

Ma bucur ca-i soare, m-am trezit usor si am zburat pana la serviciu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:37 PM