IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
amailhik
post Feb 23 2009, 12:39 PM
Post #571

Musafir

'Neata, fetelor!
Oana, sper sa iei cea mai buna decizie. Incearca sa vorbesti cu el, poate totusi nu e inca chiar asa de grav, poate reusesti sa-l aduci pe drumul cel bun. Jocurile de noroc cred ca s o boala mai grea decat drogurile, femeile si bautura la un loc. Oricate femei ar avea n-ar putea sa cheltuie mai multi bani ca la o ruleta. Sfarsitul e nasol iar drumul pana acolo in functie de noroc si cati bani are daca nu se dezmeticeste in timp util. Iti tinem pumnii! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 12:44 PM
Post #572

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Amailihik, boala asta nu prea are leac. Am vazut cu ochii mei ce "rezultate" da.
Case pierdute, afaceri duse in faliment, familii destramate, saracie si mizerie.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 23 2009, 12:47 PM
Post #573

Musafir

Ziua buna!

Oana, mie-mi place ca esti curajoasa si nu te pripesti in a lua decizii drastice. Sunt atatea femei prinse in relatii si nu se simt deloc bine, dar se complac in asemenea stari...asa ca pe tine de admir.
Szi, abia astept povestiri!
Eu sunt cu picea de pe la 8:30 in priza. Nu stiu ce are de nu mai vrea sa doarma decat la mine pe burta. Cum o pun in patut sta 10 min si-ncepe distractia dup-aia. Mor de somn, dar rabdare inca mai am. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
amailhik
post Feb 23 2009, 12:48 PM
Post #574

Musafir

Stiu, Maat, stiu prea bine ce inseamna.

+Quote Post
Oana
post Feb 23 2009, 12:49 PM
Post #575

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Maat, am fost in acelasi gand cu frica asta, legata de imprumut de la camatari.
Albi, nu a ridicat mana la mine. Insa aseara cand discutam de problema, m-a amenintat si nu m-am simtit bine deloc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am aflat ca joaca la ruleta cam de un an. A inceput rarut si acum cred ca s-a agravat. Va spun sincer ca eu imi puneam niste semne de intrebare. Ma gandeam sa nu fie o femeie la mijloc. Mesaje ciudate nu primea, noaptea nu disparea de acasa. Daca pierdea banii, se acoperea imprumutand de la prieteni. Eu, care stau acasa cu copiii ,nu aveam cum sa-l verific. Ultima luna a jucat mult si prietenii nu l-au mai imprumutat. A pus totul pe criza economica si eu ca o prostuta am crezut (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

Roxana, fetita ta s-a invatat deja sa vrea numai in brate? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Szi, abia astept si eu sa povestesti peripetiile tale.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 23 2009, 01:08 PM
Post #576

Musafir

QUOTE(Roxana_ @ Feb 23 2009, 11:47 AM) *
Eu sunt cu picea de pe la 8:30 in priza. Nu stiu ce are de nu mai vrea sa doarma decat la mine pe burta. Cum o pun in patut sta 10 min si-ncepe distractia dup-aia. Mor de somn, dar rabdare inca mai am. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Buna dimineata

Roxa am scris parca si in alta parte despre ce'mi spunea mama, ca bebe cand are colici isi calmeaza durerile daca sta cu burtica lipita de burta mamei. Poate de asta si Sara vrea sa doarma la tine pe burta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu asa mi'am petrecut primele luni din viata iar mai apoi am stat agatata de mama ca o meduza dar sa stii ca desi o fire foarte alintata nu am devenit capricioasa si posesiva. Din contra am fost foarte ascultatoare si cuminte.

Oana imi place cum gandesti si cum vezi situatia. Mai rar o tanara mamica atat de inteleapta. Tin pumnii stransi sa fie totul bine si sa te ajute Domnul sa insenineze mintea sotului tau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Szi asteptam povesti!

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 01:19 PM
Post #577

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Szimcsi @ Feb 23 2009, 09:47 AM) *
Neata fetele. M-am intors. A fost de vis. O sa va povestesc mai incolo, ca acum am o gramada de treaba de recuperat. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Acum am bagat de seama si eu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 23 2009, 01:22 PM
Post #578

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Fetelor , va multumesc pentru gandurile bune si vorbele frumoase.
Eu vreau sa incerc tot ce se poate, innainte de a lua decizia finala, sa-l dau in judecata pentru pensie alimentara...
Ma duc la Sfanta Parascheva , de fiecare data cand am avut o problema care parea fara solutie, s-a rezolvat ca o minune.
Am dus multe in spate impreuna si de multe ori ne culcam flamanzi amandoi ,imbratisati. Plangeam si ne feream unul de celalat. Eu cred sincer ca are o problema si nu am de gand sa-l arunc ca pe un gunoi, doar pentru ca e intr-un impas, destul de grav, e adevarat.
Daca nu reuseste sa realizeze ca familia e cel mai scump lucru pe pamant, atunci nu stiu... Copiii sunt pe primul plan, nu vreau sa-i las sa sufere sau sa-i pun in pericol.

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2009, 03:07 PM
Post #579

Musafir

Oana, chiar ca esti de admirat!
Sa stii ca o prietena de-a mea a avut aceeasi problema si s-a rezolvat, sunt inca impreuna si totul e ok acum. Dar ei n-au copii, erau separati si cu banii, el fiind mai intotdeauna cu contul in minus (nu neaparat de la jucat, mai exista si alte pagube la casa omului), chiar daca castiga mai bine.

Mie-mi vine sa dorm cu capul pe masa. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 23 2009, 03:26 PM
Post #580

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Valeu Kalua, io as dormi si din picioare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 01:06 AM