IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Feb 23 2009, 03:30 PM
Post #581

Musafir

Eu n-as dormi deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am chef de vazut Grey's anatomy, astept seara pentru asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Feb 23 2009, 03:32 PM
Post #582

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

eu sunt Speedy Gonzales astazi, am energie disponibila daca vreti va dau si voua!

+Quote Post
kary_pink
post Feb 23 2009, 03:34 PM
Post #583

Musafir

Eu intru in clubul somnorosilor (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

Aseara am vazut episodul din Private practice care se intersecteaza cu Grey's (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Blecky hai ca eu nu vreau sa'ti fur energia, ti'o las tie si ma multumesc daca'mi faci tu treba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 23 2009, 03:41 PM
Post #584

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Ma alatur si eu clubului vostru plin de somnoroase pasarele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Numai ca pe mine nu ma lasa un pusti mic, are un chef de joaca...
Kalua, fac si eu haz de necaz si spun ca trebuie sa-i multumesc lui taica-miu, ca mi-a oferit o copilarie grozava si de asta-s asa "deschisa la cap" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 23 2009, 04:50 PM
Post #585

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hello, fetele! Haideti ca am reusit sa fac o pauza. Sa va spun cum a fost, desi ma indoiesc ca voi reusi sa descriu in cuvinte ce am vazut si simtit acolo.

Am plecat miercuri dimineata si am ajuns in Pavia noaptea pe la 2. Mi-a placut foarte mult Pavia, un orasel mic, cu cladiri vechi, monumente, casute cu balconase din fier forjat, jaluzele verzi din lemn si flori in glastre. De fapt asa era peste tot pe unde am fost. Am avut sedinta cu furnizorii joi si vineri. joi seara ne-au dus la cina la un restaurant traditional, unde am mancat niste bunatati, de am zis ca am avut orgasm culinar: creveti, orez, rulada din purcel de lapte, legume la gratar, tarte cu ciocolata si fructe si la fiecare fel aveam un alt fel de vin.

Vineri am plecat spre Verona, am ajuns seara, ne-am cazat si am facut un tur al centrului istoric. Am vazut si strada cu magazinele de lux, am admirat doar vitrinele, ca mai mult decat atat nu-mi permiteam :| Verona este un muzeu in aer liber, cu statui, biserici, coloane, ziduri de cetate, un mic coloseum, si multe cladiri vechi, monumente. Am fost atat de incantata de el, incat am insistat sa il vad si pe lumina, a doua zi inainte sa plecam spre Venezia. Seara am mancat la un restaurant de vreo 10 stele in standardele romanesti. Arata ca o catedrala acel restaurant, cu picturi mari pe pereti, coloane inalte, tavan pictat, lumanari de juma de metru in diametru, albe, aprinse, atmosfera de castel venezian din secolul trecut. Mai ca ma asteptam sa apara ladies cu corsete si pomadate, si domni cu peruci albe si pantaloni scurti, bufanti. Mesele straluceau de argintul tacamurilor si de la cristalul paharelor. Chelnerii imbracati in frac, cu manusi albe, roiau in jurul nostru, ne acordau o atentie absoluta si desavarsita, parca eram altele regale. Nu va spun cat a fost meniul de persoana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am ajuns in Venezia sambata pe la 12. Carnavalul era in toi. In piata San Marco era o mare de oameni, ca un stadion in plin concert. Costume care mai de care mai frumoase si mai ingenioase, gondolieri care cantau in gura mare, incercand sa atraga clientii (40 euro de om), multe canale cu mirosul specific, multa muzica, galagie in toate limbile pamantului si mai ales, voie buna. Am mancat la o terasa care parea destul de medie ca aspect, pana ne-au pus in fata aceleasi tacamuri din argint. Ne-a costat mai mult decat cu o seara inainte la restaurantul fitos. In Venezia preturile sunt exagerate, nu te poti atinge de nimic. Toata lumea manca la coltul strazii, pizza la bucata cu un euro jumate felia. Era cea mai ieftina mancare. Am batut tot orasul la picior, ceea ce mi-a prins bine ca am avut timp sa vad cat mai multe. Imi pare rau ca n-am urcat in turn, dar n-aveam nici o sansa la cata lume statea la coada.

Am facut multe poze, o sa pun si pe grup.

Sambata seara am dormit in Ljubljana, care mi s-a parut un oras foarte urat dupa ce vazusem atatea minuni. Dar nu e deloc adevarat, e un oras frumos, si el cu un centru istoric foarte interesant.

Am ajuns acasa aseara la 8. Drumul a fost obositor, recunosc. Mai ales ca am fost si pe tocuri, ca "desteapta". Si toate strazile pe acolo sunt din piatra cubica :|

Cam asta, pe foarte scurt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 04:56 PM
Post #586

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oaaaaau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur pentru tine si astept pozele cu mare nerabdare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 23 2009, 05:06 PM
Post #587

Musafir

Nici nu vreau sa'mi imaginez cum ai sa te simti cand ai sa mergi la Milano sau ai sa vezi Roma, Firenze, Lago di Como sau Garda... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2009, 05:24 PM
Post #588

Musafir

Am ideea ideilor: nu facem o intalnire la Verona, la Festivalul de Opera de la Arena? Aici programul.

+Quote Post
albinuza
post Feb 23 2009, 05:28 PM
Post #589

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu sunt de acord (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MI.ar fi mai greu in timpul sapt, dar la sfarsit de sapt, cand vor inimioarele voastre, i'm in (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A inceput agitatia! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 23 2009, 05:42 PM
Post #590

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Acum am reusit sa recuperez si eu din urma. phili, imi pare tare rau pentru relatia ta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oana, iti doresc multa putere si sa dea Domnul sa iei cea mai buna decizie.

LE: am pus poze pe grup. Va pup, am fugit acasa!

+Quote Post

174 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 01:07 AM