![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F frumoasa mini-calatoria ta Szi. Am vazut si pozele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Oana, sa dea Domnu' sa se refaca al tau si sa nu fie nevoie sa umbli prin avocati etc. Sara doarme acusica. Am reusit sa-i fac rost de un medicament miraculos pentru colici, care nu se gaseste in tara, chipurile, (il gasesti pe la bisnitari) si n-a mai avut asa dureri dupa masa. Sunt neiesita din casa de aproape o saptamana, dar nici nu simt vreo nevoie sa ies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Imi place sa-mi petrec timpul cu ingerasul meu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imi si imaginez ce idilica este atmosfera la tine acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce frumoasa experienta, Szi! M-am bucurat si eu de mini-vacanta ta, caci alta n-apuc prea curand. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, m-as baga si eu la o intalneala...ce zici?
Zi exact in ce perioada esti in Italia si in ce oras, te rog. Am descoperit niste oferte incredibile de transport Luxembourg - Italia, via Frankfurt-Hahn!!! 57eur/ pers dus/intors pt Roma-Ciampino!!! Cred ca in conditiile astea n-o sa ramana petic de pamant italienesc necalcat de subsemnata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si eu de abia astept sa aterizez la Venetia in mai! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O tai acum pe grup s-o vaz pe Szi, nu mai am rabdare! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si scorpirescu vrea in Italia numa ca nu mai are bani nici un chior. Sarac lichit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) N-am mai luat salar din decembrie.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saracu' scorpirescu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ce va zice, cand va da banu'?
Doftoreaso, pai ziceam sa vizionam o opera, bre, am pus linkul cu programul. Eu de vreo 15 ani tot ma scarpin sa ajung la festivalul asta, sa vad acolo o Gioconda, o Tosca, o ceva in Arena aia din Verona, si tot n-am dovedit. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Poate cu voi, acum? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
OK.
Studiez programul maine. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apoi o sa-mi dea cand o sa cer ... Merge destul de greu treaba. Eu am ceva banuti deoparte si ma mai descurc o vreme si am zis eu ca ii ok sa le dea la baieti ca ei stau mai nasol ca mine. Nici ei nu si-au luat integral, insa speram sa iesim totusi la liman la un moment dat.
scorpirescu cam bleg cred. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescule, pai vezi sa nu ramai tu cu buza umflata si cu generozitatea. Adica aici nu-i vorba de niste favoruri, ci de painea cea de toate zilele pentru care doar muncesti cot la cot cu ceilalti. Si sa stii ca n-ai sa salvezi tu firma de la un faliment (Doamne fereste!) daca esti atat de draguta si muncesti pe ochi frumosi.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Safe to Good MoN io pana la tine n-am mai auzit expresia asta se traduce: in siguranta cu bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) banuiesc ca la Thanks God sau Thank God te referi. blecky ma bucur pt vestile bune |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd August 2025 - 05:47 AM |
|