![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oooooooo!
Bine ai revenit, Roxanici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce fac fetele, cum se inteleg? E ascultatoare Sara? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara eladies!
Rox, welcome back! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sara, wellcome! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Io am o stare naspa! Adica ma simt asaa moaalee. Cred ca mi-a scazut tensiunea. Am fost la epilat. Nici nu se compara serviicile de aici, cu cele din tara, in sensul ca in tara primesti mult mai multa atentie, si serviciile sunt degajat mai bune la noi. Da' m-a durut oricum. Ma doare in orice tara! Acum ma bag sa ma uit la un film. Nu stiu inca la care! Va pupacesc dulce pe nasuci! Noapte buna eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Roxi, Sara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu una am baut intr-una ceai de chimen pentru lapte si avea si gust placut si a dat si roade (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi bine ati revenit acasa tefere si vesele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Subscriu la bere fara alcool insa eu am baut prin luna a 5-a pt ca incepeam sa raman fara lapte si nu a avut nici un efect. Mai bine incearca sugestia lui 3A. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, tu ai operatia programata zilele astea? Iti tin pumnii si sper sa treci cu bine si cat mai repede peste operatie. Sa te refaci cat mai repede. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxy, cand va incepe sa suga ca lumea Sara, se va regla si "productia" de lapte. Oricum, doctorii spun ca trebuie sa bei lichide cat de multe, sa ajuti lactatia. Nici eu n-am putut alapta pana am luat mameloanele acelea, ajuta mult. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata.
Rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te pup si pe tine si pe Sara. Abia astept sa vad poze cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata.
Eu abia imi mai pot misca mainile si degetele. De un ceas tot curat zapada de pe alee in curte si de pe trotuar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si scorpirescu vrea poze cu Sara mic. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! E vinerrriii (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Eu imi beau cafeluta siastept sa se termine ziua, sa ma bucur de weekend. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sper sa nu ninga si pe aici ca nu-mi place, a trecut vremea zapezii. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si asa e frig rau afara si bate vantul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:17 PM |
|