![]() ![]() |
Feb 24 2009, 12:34 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 |
Buna ziua fetelor, poate ma primiti si pe mine la o vorba & o cafea! La mine s-au adunat toate in ultimele 3 zile , raceala cu stat la pat , examene la facultate si ce-i mai rau e ca ieri , dupa un vis asa de urat ( premonitoriu as putea zice ... ) , primesc telefon de la rude ca mi-a murit bunica ( mama mamei) . Ma simt cu moralul la pamant momentan si-s obosita de nu mai vad pe unde merg !
|
|
|
|
Feb 24 2009, 12:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Roxie, condoleante (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Feb 24 2009, 12:50 PM
|
|
Musafir |
Roxie imi pare rau de pierderea avuta, nici nu stiu ce sa spun (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
|
Feb 24 2009, 12:55 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 |
Roxie, condoleante! A murit de batranete sau a suferit de o boala grea?
Vine acusi si soarele in gradina ta. Asa se intampla intotdeauna, vin toate necazurile buluc sau cand te astepti mai putin. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Feb 24 2009, 01:08 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 |
Multumesc frumos pt incurajari , aveam nevoie de o vorba buna ( fie ea si virtuala ) ... A murit subit , dupa cateva saptamani in care nu se mai putea tine pe picioare , dar ne gandeam ca isi revine. Era o femeie volubila , vorbareata si fasneata... eu asa mi-o amintesc. Din pacate n-o mai vazusem de ceva ani buni , am ramas cu o singura bunica ( restul bunicilor au murit ) , pe care sa dea Domnul sa mi-o tina in viata , caci sunt f atasata de ea. Mie imi e de mama , am condus-o la Gara , am incercat sa o mai consolez , dar saraca era cu moralul la pamant. Parca rau trage la mai rau , astept zile mai bune!
|
|
|
|
Feb 24 2009, 01:23 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 |
Imi pare rau Roxie, condoleante (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
|
Feb 24 2009, 01:29 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 |
Roxie, vin sigur zilele alea frumoasa. Nu stii ca dupa furtuna apare soarle?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te pup si iti doresc o zi cu liniste in sufletel. |
|
|
|
Feb 24 2009, 03:12 PM
|
|
|
Va multumesc frumos tuturor pt suport . Oana - sa fie , sa dea Domnul !
|
|
|
|
Feb 24 2009, 03:40 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 |
In seara asta mergem iar la carnaval, atat de frumos au organizat anul asta.. pacat ca se termina duminica, ii vor da foc regelui mascaradei si va fi un maaare foc de artificii;
Acum sa vad pe la ce topic va pot povesti despre originea si traditiile carnavalului la Nice si sa va pun si cateva fotografii, sa va aduc si eu un pic din atmosfera (IMG:style_emoticons/default/disguise2.gif) de aici. |
|
|
|
Feb 24 2009, 03:44 PM
|
|
|
Ii dau foc? Valeleu... Inseamna ca va fi frumos.
Cand e vorba de foc sau artificii eu sunt prima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Distractie placuta Bleki! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 05:31 AM |
|
|