IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Feb 24 2009, 03:50 PM
Post #631

Musafir

La noi se termina azi carnavalul, iar de maine incepe Postul Pastelui.

Roxie, condoleante!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Feb 24 2009, 04:03 PM
Post #632

Musafir

Condoleante, Roxie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu fac baby-sitting azi la fetita unei prietene. E bolnava si nu poate merge la scoala, asa ca astept sa o aduca la mine.
Pentru prima data m-am uitat la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, duminica seara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am atipit spre sfarsit, dar am lasat instructiuni clare sa fiu trezita la premiile importante. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szi, ma bucur ca te-ai simtit bine, chiar daca n-a fost chiar vacanta. Dar parca si al tau mai pleaca de acasa, chiar si in week-enduri te lasa singura. Atunci nu e nici o problema? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De ce nu sta cu tine in week-enduri, daca zice ca nu va vedeti suficient de des? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 24 2009, 04:03 PM

+Quote Post
albinuza
post Feb 24 2009, 04:07 PM
Post #633

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Condoleante Roxie! Imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu am avut o zi agitata, in sensul ca m-am certat iar cu colega de dimineata, pentru ca ea considera ca daca ii atrag atentia ca a gresit, sau ca putea sa faca ceva in alt mod ca sa fie mai bine, e lipsa de respect. Ca ea e ca o mama pentru mine, si nu ar trebui sa-mi permit sa ii spun ceva. I-am explicat femeii ca fiecare e cu sarcinile ei aici, si ca trebuie sa ii spun ce greseste pentru ca daca nu o luam pe campii.
E, uite asa, femeia a inceput sa urle ca ea pleaca acasa, ca nu mai acepeta o secunda sa ii spun eu ce si cum. Uite asa s-a facut sedinta, si i-au spus ce i-am spus si eu, si s-a resemnat.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 24 2009, 04:47 PM
Post #634

Musafir

Hello!

Roxie, condoleante (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Eu am avut o zi aglomerata, organizez mutarea sediului firmei si e de treaba, nu gluma. Am fost sa masor, sa vad cum pozitionam mobilierul in noua locatie, iar la inceputul saptamanii viitoare se intampla minunea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept, e fain noul sediu si e numai al nostru.

Albi, merita pusa la punct, daca e mai in varsta decat tine asta nu ii da dreptul sa nu-si faca treaba sau sa greseasca mereu. Uite asa unii stau si altii fac treaba lor. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Szi, ma bucur ca a fost frumos in Italy, cat despre sotul tau, sper sa-si dea seama ca uneori serviciul presupune plecari si alte evenimente.

+Quote Post
rozy
post Feb 24 2009, 04:55 PM
Post #635

Musafir

Hello. Mi s-a amant cauterizarea. Si cu toate ca vreau sa scap de ea mai repede, rasuflu usurata cand se amana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-e frica dom'le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 24 2009, 05:03 PM
Post #636

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Albi, era timpul sa pui piciorul in prag.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 24 2009, 07:34 PM
Post #637

Musafir

Roxie condoleante! Eu una nu mai vreau sa aud de morti, inmormantari etc.

Bleky suna tare bine ce zici tu acolo. Abia astept sa citesc despre eveniment.
Lex, vezi ca-i super mult de munca la un mutat. Sper c-ati apelat la o firma specializata, nu? Trebuie pus totul in cutii si etichetat corect. La amplasamentul in noile birouri, ar fi bine sa te ajute un proiectant ceva.

Sara a fost azi cumintica. A dormit neasteptat de mult. Sper sa nu ne faca chef la noapte. Am iesit si eu un pic pe afara si ma cam clatinam. Saptamana asta am in plan s-o scoatem si pe ea vreo 10 min la aer rece.
Fetelor, voi stiti ca azi e Dragobetele? Mi-a adus al meu niste garofite tare dragute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2009, 07:46 PM
Post #638

Musafir

Pai scoateti-o Rox, aerul curat ii face bine. 10 minute pe zi e de-ajuns pe frig. Cel mai bine mergi la plimbare nu la strada mare, ci "prin spate", unde nu-i atata poluare de la masini.

+Quote Post
bulina
post Feb 24 2009, 08:00 PM
Post #639

Musafir

Raportez ca aici este Pancake Tuesday. Asa ca vreo 4 colegi au prestat pancake proaspete, au existe fructe, siropuri si toate cele necesare plus carnaciori diversi si acuma sunt ca o mare bila...

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 24 2009, 08:03 PM
Post #640

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Rox, si eu aveam ameteli cand stateam o vreme in casa, apoi ieseam la aer. Invat-o pe Sara de mititica afara, sa vezi ce bine ii va prinde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th November 2025 - 07:23 AM