![]() ![]() |
| kalua |
Feb 24 2009, 03:50 PM
|
|
Musafir |
La noi se termina azi carnavalul, iar de maine incepe Postul Pastelui.
Roxie, condoleante! |
|
|
|
| pescarush |
Feb 24 2009, 04:03 PM
|
|
Musafir |
Condoleante, Roxie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu fac baby-sitting azi la fetita unei prietene. E bolnava si nu poate merge la scoala, asa ca astept sa o aduca la mine. Pentru prima data m-am uitat la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, duminica seara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am atipit spre sfarsit, dar am lasat instructiuni clare sa fiu trezita la premiile importante. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szi, ma bucur ca te-ai simtit bine, chiar daca n-a fost chiar vacanta. Dar parca si al tau mai pleaca de acasa, chiar si in week-enduri te lasa singura. Atunci nu e nici o problema? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De ce nu sta cu tine in week-enduri, daca zice ca nu va vedeti suficient de des? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 24 2009, 04:03 PM |
|
|
|
Feb 24 2009, 04:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Condoleante Roxie! Imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu am avut o zi agitata, in sensul ca m-am certat iar cu colega de dimineata, pentru ca ea considera ca daca ii atrag atentia ca a gresit, sau ca putea sa faca ceva in alt mod ca sa fie mai bine, e lipsa de respect. Ca ea e ca o mama pentru mine, si nu ar trebui sa-mi permit sa ii spun ceva. I-am explicat femeii ca fiecare e cu sarcinile ei aici, si ca trebuie sa ii spun ce greseste pentru ca daca nu o luam pe campii. E, uite asa, femeia a inceput sa urle ca ea pleaca acasa, ca nu mai acepeta o secunda sa ii spun eu ce si cum. Uite asa s-a facut sedinta, si i-au spus ce i-am spus si eu, si s-a resemnat.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| Lexie |
Feb 24 2009, 04:47 PM
|
|
Musafir |
Hello!
Roxie, condoleante (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Eu am avut o zi aglomerata, organizez mutarea sediului firmei si e de treaba, nu gluma. Am fost sa masor, sa vad cum pozitionam mobilierul in noua locatie, iar la inceputul saptamanii viitoare se intampla minunea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept, e fain noul sediu si e numai al nostru. Albi, merita pusa la punct, daca e mai in varsta decat tine asta nu ii da dreptul sa nu-si faca treaba sau sa greseasca mereu. Uite asa unii stau si altii fac treaba lor. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Szi, ma bucur ca a fost frumos in Italy, cat despre sotul tau, sper sa-si dea seama ca uneori serviciul presupune plecari si alte evenimente. |
|
|
|
| rozy |
Feb 24 2009, 04:55 PM
|
|
Musafir |
Hello. Mi s-a amant cauterizarea. Si cu toate ca vreau sa scap de ea mai repede, rasuflu usurata cand se amana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-e frica dom'le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Feb 24 2009, 05:03 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 |
Albi, era timpul sa pui piciorul in prag.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Feb 24 2009, 07:34 PM
|
|
Musafir |
Roxie condoleante! Eu una nu mai vreau sa aud de morti, inmormantari etc.
Bleky suna tare bine ce zici tu acolo. Abia astept sa citesc despre eveniment. Lex, vezi ca-i super mult de munca la un mutat. Sper c-ati apelat la o firma specializata, nu? Trebuie pus totul in cutii si etichetat corect. La amplasamentul in noile birouri, ar fi bine sa te ajute un proiectant ceva. Sara a fost azi cumintica. A dormit neasteptat de mult. Sper sa nu ne faca chef la noapte. Am iesit si eu un pic pe afara si ma cam clatinam. Saptamana asta am in plan s-o scoatem si pe ea vreo 10 min la aer rece. Fetelor, voi stiti ca azi e Dragobetele? Mi-a adus al meu niste garofite tare dragute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| kalua |
Feb 24 2009, 07:46 PM
|
|
Musafir |
Pai scoateti-o Rox, aerul curat ii face bine. 10 minute pe zi e de-ajuns pe frig. Cel mai bine mergi la plimbare nu la strada mare, ci "prin spate", unde nu-i atata poluare de la masini.
|
|
|
|
| bulina |
Feb 24 2009, 08:00 PM
|
|
Musafir |
Raportez ca aici este Pancake Tuesday. Asa ca vreo 4 colegi au prestat pancake proaspete, au existe fructe, siropuri si toate cele necesare plus carnaciori diversi si acuma sunt ca o mare bila...
|
|
|
|
Feb 24 2009, 08:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Rox, si eu aveam ameteli cand stateam o vreme in casa, apoi ieseam la aer. Invat-o pe Sara de mititica afara, sa vezi ce bine ii va prinde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 07:23 AM |
|
|