IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Feb 24 2009, 08:26 PM
Post #641

Musafir

Roxi, am apelat la o firma, ca singuri nu faceam fata. Am stabilit unde vor veni birourile, dulapurile, am masurat etc, asa ca nu o sa am nevoie de un proiectant, ca nu e chiar atat de complicat, insa o sa am nevoie de o organizare buna pe care tot eu o fac. So wish me luck. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Maine cica mergem la patinoar. Sper sa am niste patine normale, ca cele de data trecute erau proaste ca forma, m-au batut de am si acum semn si au trecut aproape 2 luni.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 24 2009, 11:02 PM
Post #642

Musafir

Mai, si la Cluj este targ. Aici de ce nu veniti? De ce de ce de ce? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ohoh ce-o mai fost si scorpirescu sef de santier si muncitor necalificat si decorator la standuri in Bucuresti. Numai cosmaruri am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar parca as mai veni.

Rozy, ce-ti cauterizezi, bre?

Eu sambata ma duc la un botez si duminica la o aniversare de 1 an. O gramada de copii mici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yuppy.

Si scorpirescu a visat tampenii as'noapte. Pe mine m-au sechestrat si isi radeau de mine niste controlori intr-un autobuz. Asa nervi mi-au facut.

Azi am primit sms de la tata: Dragobetele saruta fetele/ Te saruta si pe tine/ Cu mult dor si fericire/ Dragoste sa dobandesti/ Fericita sa traiesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Omu asta ii cu capu. Pe 1 decembrie am primit la 7 dimineata mesaj: Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie/ Tara mea de glorii, tara mea de dor?/ Bratele nervoase, arma de tarie,/ La trecutu-ti mare, mare viitor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parca il si vad cum trimite sms-urile si apoi se strica de ras singur imaginandu-si ce fete o sa faca fetele lui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 24 2009, 11:04 PM
Post #643

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deci den famelie si den corazonul Moldovei se trage humorul lui scorpirescu.

+Quote Post
albinuza
post Feb 24 2009, 11:08 PM
Post #644

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

M-am bagat si io in pat! Intr-un sfarsit!
Am copt niste vinete si maine seara le zapacesc! Le-am lasat la scurs (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dupa minunata sedinta de azi, colega s-a linistit subit!
Femeia pus si simplu nu vrea sa inteleaga ca nu am nimic personal cu ea!
Mie azi noapte mi s-a parut ca am dormit 2 nopti! M-am trezit de minim 10 ori si mi se parea ca nu se mai termina noaptea. Evident ca am adormit profund dimineata dupa ce a sunat telefonul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Da m-a m trezit ca io ii dau pe snooze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
S-a postat de capul lui! Nu am facut nimic! Jur!
Acum ma mai uit un pic la televizor si dupa la somnic!
E meci! Joaca Inter cu Manchester! Interesant (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Noapte buna gagigici!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by albinuza: Feb 24 2009, 11:09 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 24 2009, 11:10 PM
Post #645

Musafir

Iii simpatic tare taticu lu scorpirescu. Recitam pe roluri 'Scrisoarea a III-a" cu batut cu pumnul in masa, urlat unu la altul, gesticulat si speriat vecinii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 24 2009, 11:11 PM
Post #646

Musafir

Scorpi your father rulz (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

Albi vinetele tale ma duc cu gandul la o zacusca, poate maine seara o comit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Al meu este interist, si'a cumparat pe sky meciul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 24 2009, 11:16 PM
Post #647

Musafir

Mai, unde-i Anjel?

Bai, mai spuneti care ce ati facut azi ca sigur o facut si scorpirescu fix la fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De exemplu si-o facut si mancare cu vinete. Un fel de zapaceala tarto-pizzo cu vinete si sunca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O sa vad maine daca ii comestibila. M-am bagat sa fac asta pentru simplu fapt ca aveam vinete si nu stiam ce sa fac cu ele si mult mai important ca aveam o pofta nebuna de aluat crud. Eu salivez mereu dupa "delicatesa" asta speciala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 24 2009, 11:26 PM
Post #648

Musafir

Scorpi, n-ai facut cumva si ficat de vita cu legume aburite? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca io am facut. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Esti criminala, si vad ca ai si cu cine semana. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 24 2009, 11:36 PM
Post #649

Musafir

Scorpi, da' mobilier ai masurat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma binedispune stilul tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Noapte buna!

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 24 2009, 11:41 PM
Post #650

Musafir

Ba sa stii ca am masurat niste pereti de stand in targ si niste placi sa le tai. Pentru mobilier. Da'nu de birou. Se pune? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si Pesca, n-am facut avioane din alea de care zici tu, dar am mancat niste legume fierte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na!

+Quote Post

174 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 08:45 PM