![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
and that's all? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) i can do this (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Se anunta iar probleme la firma! Deja stam o zi acasa, si ei nu mai au incasari! Sunt firme care sunt in urma cu o luna cu plata! Daca ajungem sa muncim 3zile pe sapt, nu mai facem fata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, been there done that. Nu-i mare branza, stai calma.. nu doare nush ce. Simti numai asa un pic ca durerile ale lunare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi s-a facut o pofta de KFC de parca as fi gravida (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si nu esti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nasol, albi. Si la noi au inceput unii clienti mari, seriosi si buni platitori, sa-nceapa sa faca fite la plata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Doamne-ajuta! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Mie mi s-a luat de KFC. Dar las' Szi ca daca vii in Buc. te duci la ei si mananci. Albi, vremuri naspa pe la tine pe la serviciu. Scorpi, haios tatal tau. Eu nu stiu ce naiba am. Cred ca-s bomba cu efect intarziat. Abia acum ma apuca depresia dupa moartea tatalui. Mi-e tare dor de el si plang zilnic. Oricum, tot eu singura ies din starile astea. Evident ca si Sara are o contributie remarcabila. Gata...hai ca nu mai vreau sa aberez... |
|
|
![]()
|
|
Chiar da Doamne ajuta! Ca pe mana Lui am ramas! Incep sa ma gandesc serios la un al 2-lea job! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Si la noi sunt in intarziere cu platile, chiar astazi un client important mi-a spus ca il hartuiesc, sun prea des pentru a avea o data exacta de receptie a cecului....nici nu va spun ce bataie de cap;
Īntr-o prima faza imi spune ca am gresit undeva in recapitularea sumelor deci ii trebuie timp sa verifice( o saptamanta), cand il sun sa verificam impreuna este in sedinta(2,3 zile la rand), dupa ce verifica totul si calculele mele sunt ok nu mai au fonduri si mai dureaza inca vreo 10 zile si culmea culmilor in ziua in care trimite cecul posta e in greva....deci mai dureaza cateva zile pana sa il primesc! Si patronul imi sopteste din umbra: insista, insista, insista, ameninta! Pentru mine... cam jenanta situatia la un moment dat:( Roxi pup nasucul de printesa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io innebunesc! iar ne-am gasit siteul d epe urma caruia mincam o piine copiat integral!
care esti avocat? si hotul ala ordinar e atit de prost incit intre-o pagina a lasat numele siteului nostru! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata, va salut si eu pe fuga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am o perioada foarte aiurea si acasa si la munca. sambata ar trebui sa ne mutam si noi in noul sediu (dupa aproape juma de an de cand se tot planifica asta) si ne vor chema pe santier :| de munca e o groaza dar nah, asa cum e in vanzari, nu mereu se finalizeaza cu contracte semnate, ba mai nou mi-a mai aparut un "sef" in departament si ma seaca rau de tot chestia asta. am o mare, mare de tot problema cu autoritatea altora asupra mea, imi taie tot cheful de viata. colac peste pupaza, in seara asta trebuie sa alerg si dupa diverse cadouri, sa ma intalnesc si cu fetele la un suc, sa fac si fac si curatenie dupa tot dezastrul lasat de frate-miu in casa... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 07:33 PM |
|