![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, Rox, este natural sa iti lipseasca tatal tau. Si face bine sa te descarci. E bine insa ca o ai pe Sara, ea te ajuta foarte mult, sunt convinsa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gata! Am primit vestea de care va spuneam ca imi e teama. Luni si vineri acasa! O parte din noi si joia! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E de rahat toata situatia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare tare rau, albi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pune mana si gaseste-ti repede jobul nr. 2!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) e foarte firesc Roxi, ai trecut print-o trauma sufleteasca si ai nevoie de timp sa se vindece. Si nici noul tau rol nu-i usor in primele luni Ce face papusica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chestia e ca e musai sa nu afle mamicuta mea, ca nu vreau sa sufere si mai tare. Papusica ne-a tinut astazi scai pe langa ea pana la orele 16, cand a ales sa doarma la ea in patut. Acum e miorlaici si abia astept sa-i facem baita. Desi ea cam plange la baita, mie-mi place tare s-o spal. Este un copil tare bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Aseara a reusit al meu sa-i stearga si sangele ala uscat care ramasese la buric. Albi, nasoala situatia! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Plec la patinoar. Sunt obosita rupta, am avut o zi plina, vin alte zile pline, dar asta e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am ramas jumatate de ora peste program (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
We're in such a big shit! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) pupa printesa pe burtica din partea mea, dar zgomotos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Chestia e ca e musai sa nu afle mamicuta mea, ca nu vreau sa sufere si mai tare. Papusica ne-a tinut astazi scai pe langa ea pana la orele 16, cand a ales sa doarma la ea in patut. Acum e miorlaici si abia astept sa-i facem baita. Desi ea cam plange la baita, mie-mi place tare s-o spal. Este un copil tare bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Aseara a reusit al meu sa-i stearga si sangele ala uscat care ramasese la buric. Albi, nasoala situatia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mama ta sint sigura ca-ti intelege sentimentele Are colici mititica si-s destul de pacatoase. Auzisem o vorba ca uneori mamele au colici si-atunci copii n-au insa noi n-am avut norocul asta si mititica a suferit. Se inrosea la fata si plangeaaa. O mai alinau carpele caldute pe burtica. fii-ema adora apa, statea ca hipnotizata in cadita si era asa haioasa ca nu-si controla miscarea ochilor si uneori ne privea crucis dar tare incantata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) va pup |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara
Of criza asta pacatoasa face ravagii...Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am asa un chef de baut si chefuit, barfit si palavragit, dansat si distrat. Haz de necaz sau cum s'o chema (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asa este. Un var m-a anuntat astazi ca intr-o saptamana ramane acasa. Firma a trimis acasa toti cei 55 de angajati. Si are bebe mic si rate la banca.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 06:40 PM |
|