![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Janis pentru interpretare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lichide am baut chiar foarte multe in ultima vreme si cate juma de ora la sala de 2 ori pe saptamana in care oricum nu m-am prea agitat nu cred ca se considera chiar sport. Racita am fost dar acu vreo luna jumate, am ramas in schimb cu o usoara tuse care s-a ameliorat si aia consierabil in ultima saptamana.
Sunt curioasa si eu ce interpretare imi da doctorita de familie si cat de tare se pricepe si ea. Valorile nu erau mult peste normal la Hematii si Hematocrit, doar la Nr. Total Monocite erau mult peste valoarea maxima. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Neata!
Angel, daca sunt numai putin marite chiar nu trebuie sa te alarmezi...Iar pt monocite probabil va trebui sa faci niste investigatii (Rx toracic, secretie faringiana etc.) sau macar sa-i monitorizezi, sa vezi daca scad sau mai cresc... Uitati ce zapada avem in Cluj, si a nins numai ieri: (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/P1020787.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/P1020791.jpg) Va spun sincer ca si eu abia astept poze cu bebe mic:), desi o cunosc foarte putin pe Roxana. Eu iarasi invat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu de dimineata cu lama le vena. Ale vietii zile nenorocite (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si cand sa ma plang mai bine, vad ca bebe frumos si mami lui au venit de la spital. Asa ca renunt la lama pentru azi si o las pe alta data. Rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) daca-i sti ce mare bine mi-ai facut azi! Scorpi, aduc jucariile? La mine sau la tine? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa e si la TM si inca mai ninge (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Spor la invatat Janis! Teo da-le incolo de zile proaste!Sa ne autosugestionam pozitiv! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Yeeeeeeeeeeee!
Nu merge bre (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu iasa! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, nu trebuia sa pleci la munte azi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Bleks (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Teo, chiar asa, are ceva de-a face cu plecare/neplecarea la munte? Si la noi ninge, dar strazile si trotuarele sunt curatate. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jani, la Craiova ieri a nins, azi e primavara... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
In alta ordine de idei, aseara am fost atit de obosita, incit la ora 9 am resit sa adorm. M-am trezit dimineata la 9 jumate... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte bine ai facut, Maat!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va pupa si Sara! Doarme momentan. Tocmai ce i-am facut baita si i-am dat de la biberon, ca deja sunt cam ranita la sani. N-o sa renunt la alaptatul la san, dar trebuie sa mai ma ajute si Doamne Doamne in acest sens. O sa-i fac si poze si-o sa vedeti tot. Deocamdata suntem un pic cam incordati si stangaci fiind la inceput. E si mami la mine si ne ajuta. Dar...vorba aceea...nimeni nu s-a nascut invatat. Rooox si Sara, bine ati revenit (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) !! Ne topim aici de nerabdare sa vedem minunea perfecta! Deci e complicat cu alaptatul asta, ufff (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Eu bere nu beau nici daca mi s-ar revarsa laptele din sani in valuri dupa aia! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:28 AM |
|