![]() ![]() |
Feb 26 2009, 11:54 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Mi-a fost dor de voi, fetelor! Nu prea am avut timp insa de net ca e si mami acasa cu mine si dimineata prefer sa stau cu ea, iar dupa-amiaza domnul tata e calare pe pc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai ies si io cu fetele mele. De fapt cu fata, ca o singura prietena buna am pe-aci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szi, ma bucur ca te-ai simtit bine in delegatie! Bleky, Doamne ajuta ca nu a fost treaba mai grava cu chistul ala! Albi, zic si eu ca si Kalua, sa incerci sa iti mai gasesti ceva de lucru sa nu te trezesti , fereasca Dumnezeu, in vreo situatie limita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Roxi, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) e normal sa iti fie greu si sa simti lipsa tatalui tau, asa cum e normal uneori sa simti ca te paste depresia, mai ales ca s-au intamplat atat de multe intr-un timp scurt .ar stiu eu ca tu esti puternica si ca ai alaturi de tine o multime de oameni minunati! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
Feb 26 2009, 12:29 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Nu e olandez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa l-am poreclit in urma unei deplasari prelungite in Olanda.
Am mancat un cremsnit. Bun tare la ridicat moralul! Bun tare si la adaugarea unor noi kilograme (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu v-am zis: ma reapuc de Monti! Am zis! De data asta pana la capat! Cred ca v-ati saturat de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Numai minciuni si plangeri (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Daca dau ceva de beut, mai spal din pacate? (IMG:http://www.hostessblog.com/wp-content/uploads/uploaded_images/glamdish_cocktail_garnishes.jpg) |
|
|
|
Feb 26 2009, 12:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Si eu vreau sa ma reapuc serios de Monti! Ca am mai pus 2 kile, dar nu asta r fi problema.ma simt de parca am caramizi in stomac! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Feb 26 2009, 12:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Si eu ar trebui sa ma ingras vreo 5 kile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Feb 26 2009, 12:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Si te-ai gandit tu ca e bine sa te lauzi?
Glumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vreau un masaj. Credeti ca o sa capat unul diseara? |
|
|
|
Feb 26 2009, 12:38 PM
|
|
|
Teo, zau ca nu-i motiv de lauda (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
O sa capeti masajul doar daca esti cuminte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Feb 26 2009, 12:41 PM
|
|
|
Eheeeee! Ce spui tu, straine? Stefan e departe rau de tot!
Ma refeream la faptul ca noi ne plangem ca ne-am ingrasat, iar tu vi si dai cu batul in balta cu " eu trebuie sa ma ingras!". Pai sa nu ma apuc de baut? Depresia asta, bat-o vina! |
|
|
|
| Roxana_ |
Feb 26 2009, 12:46 PM
|
|
Musafir |
Poke (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mai fetelor, sa stiti ca-i treaba la fel de grea si cu ingrasatul, ca si cu slabitul. Stiu niste cazuri. Sa ma laud si eu un pic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : schimb prefixul in curand...adica de la 8X, ajung la 79,X kg. Alaptatul sa traiasca. Unde-i doftoreasa, ca iar vin peste ea si-o intrec la greutate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Teo, succes! |
|
|
|
| dr_wise |
Feb 26 2009, 12:56 PM
|
|
Musafir |
Ahahaaaaaa!
Bine domle, gata! De azi sunt Maica Tereza din nou...a 'enspea oara... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Renunt la Tiramisu, desi a iesit GROAZNIC de bun (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , renunt la Giotto, la Baileys in nessul de pranz...la indicatiile lui Cleolica, ea m-a invatat prostii (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) la tot, cioco amaruie nu mai am in stoc, la gem am renuntat de tot, gata! Faza 1 indracita! Cu ura!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sa vedem ce iese! Macar sa ajung la greutatea din vara 2007, adica 69kg. Accept provocarea lui Roxi! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) PS: Roxi, maine dimineata ma cantaresc, ok? Si pun la topicul cu pricina. PS2: Daca zici ca are efect alaptatul, ma pun si eu pe alaptat, la o adica, ne jertfim pt frumusete, ce sa facem...da' pe cine sa alaptez?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...tre' sa dau anunt la ziar... This post has been edited by dr_wise: Feb 26 2009, 12:58 PM |
|
|
|
Feb 26 2009, 01:00 PM
|
|
|
Asa imi place sa va vad, fetelor! Cu hambīţ cum zice bunica-miu!
Io m-am bagat la cura de ingrasat, ca are dreptate Roxi cand zice ca-i la fel de greu cu ambele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doctore, am cetit zilele trecute un anunt cu un tip care dadea 100 de euro pentru o lingura de lapte atern (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci se gasesc doritori! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 01:03 PM |
|
|