![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
N-am apucat sa va citesc ca am fost in viteza zilele astea si azi iar tre' sa ma tulesc in oras imediat. Sper ca maine sa recuperez. Si eu tre' sa fac mai mult sport mie chiar imi place orice fel de sport. Abia astept sa se mai incalzeasca sper sa-l conving pe al meu sot, cat e fetita noastra la tenis sa ne jucam si noi, ca asa mi-e de dor. Al meu nu-i asa fan ca mine la sportul asta. Cand lucram inainte de sarcina aveam o gramada de activitati sportive de puteam sa ne ducem free printre care era si tenisul si cand i-am zis ca ma duc cu colegii la tenis daca nu vine de abia asa a venit. Si eu eram stravezie pana printr-a 12-a aveam 1,68 si 48 de kg. Apoi mi-a dat doctorita de la liceu niste vitamine ca m-a vazut ea prea slaba, apai m-am ingrasat vre-o 10 kg intr-un interval scurt. De atunci am zis ca in viata mea nu mai iau vitamine. Dap si eu as vrea sa fiu mai slaba si nu din cauza ca arat mai bine ca eu sunt una din specimenele care nu ma doare prea tare la basca de cum arat, din cauza ca am o usurinta in miscare mai mare cand sunt mai slaba. Yeeeeeeeeeeeeeess vineri o zi usoara sa aveti si un wee pe cinste. This post has been edited by Master of Norules: Feb 27 2009, 09:49 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
aglomeratie mare la mine acum la sfarsit de luna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) noroc ca e vineri! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Eu n-am somn, m-am trezit inainte de ora 6. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Albi, de ce plangi? Sper ca de la raceala, nu ai alte motive. Teo (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) asa-mi place sa te vad. Sweet, lasa ca si eu aveam cate o restanta, din anul 2 pana in anul 4, de fiecare data, dupa sesiunea de vara. In sesiunile de iarna luam toate examenele, vara era mai greu de invatat la cele 50 de grade din caminele studentesti. (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) Dar tot cea mai frumoasa perioada din viata o consider. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, din cauza racelii! Nu-s emo cum a zis sor-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma gadila tot capul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am terminat treaba, si i-am sunat pe sefi sa le zic! Ca ei sunt constienti canu prea am ce sa fac, si nu vreau sa spuna ca daca ei nu sunt aici eu stau si o frec. In 10 min ma uschesc acasa! Ne auzim mai incolo girlies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce tacute-s fetele! wazzz up? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nothing is up. Din pacate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Looove the cat, Fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bem ceva? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Baintui pe-aici.
Liniste si pace. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
serviti si va veseliti!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/scrollbar_drinks.jpg) Gracias, Rozy. the cat makes me verrry happy! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 01:35 PM |
|