![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am gatit niste fasole verde si am mancat si acu ma simt de parca as fi tras la jug asa am obosit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mancatul pentru mine este corvoada suprema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
bine ca nu-i gatitul corvoada suprema. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu am trebaluit cu spor. La spalatul geamurilor din balcon mi-a dat o ...labuta de ajutor si mâţ. Stia el ca odata curatate o sa aiba priveliste mai buna spre pasarele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gatitul pt mine nu e corvoada ca o fac rar si atunci numai chestii simple (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acu vreau sa ma apuc de o ciorba, asta intra deja la capitolul complicat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am scris un milion de chestii si mi-a picat netul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ideea era ca si eu obosesc atunci cand mananc, si ca am o stare din aia in care mi se pare ca nimic nu are rost, si nu-mi pasa de nimic! O sambata placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Imi vine sa ma bat ca nu mi-am facut vreun program de iesit cu fetele.
N-am mai stat la suete si dansat de secole. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
I need help!
Repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar nu gasesc reteta doctoresei cu rulouri si varza din aia mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si am nevoie! Am invitati la cina! Nu i-am invitat eu! Vin ei... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da ideea e ca tre sa gatesc ceva... E tarziu da stiu! O sa mancam inspre dimineata dat fiind faptul ca nici carnea nu e dezghetata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vro sugestie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Please? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) LE: GASIT (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) God i'm smart (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by albinuza: Feb 28 2009, 08:18 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, e la retete montignace pt. felul 2. Succes la bucatarit, sa ne arati si noua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vad ca ai gasit-o, intre timp. N-ai cuptor cu microunde sa dezgheti carnea? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 28 2009, 08:20 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai cu moaca aia pisicu nici nu mai are parte de provocari ca are optimismul in sange si totul i se pare natural.
Asa sa va zic una (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de azi dimineata. Ma trezesc la 9.28 ma imbrac intr-o viteza de nici eu nu stiu cum, la si 31 ies din casa. La si 9.33 vine masina de Auchan o prind ca blocul e chiar in spatele statiei. Ajung la Auchan cumpar ce am de cumparat, ma intorc inapoi cu autobuzul, da' mi-era un somn de dormeam pe mine, cand ajunge masina in statie, soferul vazand ca nu da nimeni sa coboare nu mai deschide usile si da sa accelereze si eu ooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh gash tre' sa cobor, soferul: ati uitat sa coborati si radea, eu sunt atat de adormita si bineiteles ca m-a busit rasul. Vin acasa si ma apuca o crunta durere de cap, care m-a tinut vre-o 4 ore, l-am trimis pe al meu sot cu fiica-mea la plimbare si am vegetat pana au venit ei aproape. Apoi ne-am tulit la mall. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor si La multi ani de 1 Martie!
Si mie-mi place tare pisicul lui Fanny de la semnatura si Blue, bine-nteles. Apropo de intalniri cu fetele, ieri am fost la Baby Expo si cand am ajuns acasa eram rupta. Ziceai c-am facut efortul eforturilor. Mi se pare ca nu prea mai am conditie fizica, dar deocamdata nu cred ca am voie sa ma apuc de sport. Trebuie sa treaca cele 6 saptamani. Dar...mi-ar placea si mie o intalnire cu fetele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Szi, succes cu expozitia! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
La multi ani fericiti,fetelor!
Sa fiti frumoase ca o primavara ,la trup si suflet! Aici chiar e primavara,pomii au inflorit ,lumea zumzaie pe strazi din nou,vezi batraneii cum se aseaza la taclale prin locurile insorite si isi aduc cu ei si coliviile cu pasarele(sunt multi cu acest obicei),sa se buccure si sa ciripeasca in voie! Va pupicesc ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 11:10 AM |
|