![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Incepe de marti si tine pana sambata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cand o sa termin cu totul, ma imbat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am terminat cu bagajele, maine am o zi grea si lunga, asa ca va pup si ne auzim intr-o saptamana.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai eu zic sa facem cu toatele o betie sa sarbatorim! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Mar 1 2009, 09:27 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O primavara de vis ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Weekend linistit la mine cu multa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szi pune propolis solutie pe herpes si trece mai rapid... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce frumosi ghioceii doftorici.
Un inceput de primavara cu raze de soare si cu miros de flori. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, sa-ti iei si umbrela! (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
pentru herpes... multe citrice si propolisul propus de Kary! Succes! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, bafta si putere!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
'tii! am uitat anul asta de babe! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pe 3 sa fie a mea! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Pe 8 martie, in fiecare an, e baba mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Baba mea e pe 3!
Mi-e somn. MI-a fost cald azi noapte de am turbat! Un inceput sa saptamana minunat va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata.
Eu iar cu somnul in freza si tre' sa ma apuc de treaba si am un chef (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Eu nu-mi pun babe ca nu prea cred in asa ceva. Szi multa bafta sa iasa totul bine. Las ca poate mai vine vre-o excursie prin Italia sa-ti reincarci bateriile. Aici ninge si e frig, inca nu vine primavara. This post has been edited by Master of Norules: Mar 2 2009, 09:35 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:21 AM |
|