![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blekytza si Cleo, daca dati cumva din intamplare de reteta de prajitura Noir de noir sa mi-o pasati si mie, va rog!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bula Bula de la -20C (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sa aveti o saptamana cu babe insorite si care arata bine rau (fara botoaxe si chirurgii estetice ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 8 Martie este Ziua Internationala a femeii. Chiar daca nu o sa sarbatoresc ca in Romania se stie de ea si precizeaza asta in media (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va zisesem io ca s-a deschis o Sephora peste drum de serviciul meu. Si acu tocmai aflai ca Manager este o ...romanca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asa ca musai sa ma introduc la ea saptamana asta:)) Ceea ce vroiam sa spun este ca in conditiile de criza economica acest magazin si-a deschis usile intr-o dupa-masa din timpul saptamanii si incasarile zilei respective au depasit 30000 dolari canadieni. Mie mi se pare imens.... De unde se vede treaba: criza au ba, cosmetice DA (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pai dupa ce ca barbatii vin acasa basicati de problemele de la munca, macar sa fie intampinati de o sotie la 4 ace (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Au reusit sefii sa ma scoata din sarite iar! Au asa un talent lunea sa ne frece pana ne ies ochii de nu.i adevarat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Kalua imi intind antenele la maxim si iti dau de stire daca receptionez ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aici se sarbatoreste 8 martie! Chiar am vazut anunt cum ca e nu stiu ce eveniment aranjat la un centru comercial foarte mare de pe aici!
This post has been edited by albinuza: Mar 2 2009, 04:14 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si sa aveti o primavara frumoasa si calda eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
8 Martie se sarbatoreste numai in tarile fostului bloc comunist, in rest stiu si astia ca e ziua internationala a femeii, dar nu da nimeni 2 bani pe ea. Mai vad cate un articol despre femei in ziua respectiva si cam atat. Ca si in Germania, au Mother's Day in a 2-a duminica din mai, parca, si Father's Day in iunie. Edit: acum vad ca Italia e exceptie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici eu nu-mi aleg babe, niciodata. Edit 2: nu citisem ce a scris Bulina, vad ca am scris acelasi lucru. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 2 2009, 04:19 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa primul lucru la care ma uit cand ma duc la shopping e sa ma uit la cosmetice, nu farduri ca imi plac ele da' zac asa nefolosite(chiar ii ziceam lui Mr. Mon ca ar trebui sa ma fardez mai des, ca or expira si nu le-am folosit nici pe jumate) da' la creme de fata/ochi acolo sunt tare interesata, acolo scurtez bugetul in fiecare luna. Deci majoritatea femeilor, cand intra intr-un magazin gen Sephora raman fixate pe ceva care le-a placut si daca nu-si iau atunci cu prima ocazie sigur isi iau acel ceva. So e in natura noastra sa cheltuim bani pe cosmetice.
Din ciclul se poate si mai rau, Kalua mi-ai adus aminte de o intamplare cu frisca si mobil. Am varsat un borcan cu frisca in punguta in care aveam si mobilul ca aveam niste haine fara buzunare si o mana trebuia sa fie libera ca o tinema pe fetita mea si cand ma uit in punga pe juma' de ecran plutea frisca. I-am scos bateria instant si apoi l-am dus la service, ala a zis ca l-a curatat da' tot nu mergea, l-am mai lasat la uscat vre-o cateva zile si culmea ca a mai mers vre-o juma' de an dupa aceea, apoi si-a gasit sfarsitul. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Apropo de chestii varsate, socrii mei sunt cei mai tari: li s-a varsat o sticla cu tuica in geamantan ca puteau toate hainele asa de frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Bine ca nu i-au mirosit aia la vama. Si eu stiu ca-s 2 zile ale femeii. Americanii o sarbatoresc prin mai parca. Bleky, mult spor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sara mea e available de la 7:30. Mai mult de reprize de 20 de min n-a dormit pana acum. Am mancat cu ea in brate. Nici sa-mi fac un dus n-am apucat. O astept pe mamita acum. |
|
|
![]()
|
|
Am si io o intrebare.. Am auzit acum o poveste, cum ca o anume doamna ar fi ramas insarcinata, ar fi mers sa faca avort, si dupa vreo 2 luni si-a dat seama ca nu a reusit avortul si ca e in continuare insarcinata!
E posibil? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 05:07 AM |
|